stanley Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 Tak myślę ile z mojego by szło wycisnąć i czy jest to warte zachodu :?: nie warto zależy co/ile bys chaił mieć, ale lambo w życiu nie objedziesz Gdzieś czytałem że jak nie ma różnicy więcej jak 20-30km to szkoda kasy na mody. Puki co 116km mi wystarcza do jazdy. robisz program na jakieś 140-150PS i masz całkiem inne auto ale pewnie w q tak tego nie czuć Może kiedyś jak fundusze pozwolą to się porwę na mody. Teraz priorytet to rozrząd i wywalenie kata. wywalenie kata szału nie robi, a uj wie czy to coś daje :gwizdanie: Wywalę to Ci powiem.Z tego co czytam na forum to wszyscy chwalą jak się kata pozbyli. też się pozbyłem i różnicy nie ma, oprócz tego że turbo bardziej gwiżdze
diman Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 witam dzień dobry ale pospałem
diman Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 również pospałem no tyle że ja z przerwami nocnymi
keżor Opublikowano 9 Października 2011 Autor Opublikowano 9 Października 2011 http://www.ekabaret.pl/film-2586-kabaret.neonowka.i.lowcy.b..sejm.html
Kędzior Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 siema z samego rana jak wstalem :decayed:
OKO Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 siema z samego rana jak wstalem :decayed:
krolu Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 co do golfa Miszki - pompki wyjebane turbo dmucha 0,3 bara wirnik bardziej lata niż się kręci ale doradziłem mu go dlatego żeby go objechać za to jak mnie kiedyś na parkingu podziemnym objechał ADR-em... :evil: nie żebym był mściwy albo coś :gwizdanie: p.s. nie dość ze go teraz objadę to jeszcze wdupi 10k w remont tego parcha :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi