Miszka82 Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 no ja dziś zapodałem zimówki zobaczymy czy będzie jeszcze mniej palił, jak na razie wyszło mi na 17' 6,1 litra dużo miasta w mega korkach + trasa 140-160 km/h aha Fis pokazuje o 2 litry więcej
Bulczas Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 Ja dziś spędziłem cały dzień w garażu. Mycie, glinkowanie, mycie, wosk i polerka. A jutro i tak całe auto ujebane będzie
Bulik Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Elo chlory zekl naczelny i udal sie na spozycie
Miszka82 Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Elo chlory zekl naczelny i udal sie na spozycie w niedziele, święta i do 12 godziny nigdy nie wlewam
diman Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Elo chlory zekl naczelny i udal sie na spozycie w niedziele, święta i do 12 godziny nigdy nie wlewam cygan sam byłem świadkiem jak i w niedziele i przed 12 wlewałeś :gwizdanie: :evil: siema
Mario22 Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Elo chlory zekl naczelny i udal sie na spozycie w niedziele, święta i do 12 godziny nigdy nie wlewam cygan sam byłem świadkiem jak i w niedziele i przed 12 wlewałeś :gwizdanie: :evil: siema ZATOR
diman Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Elo chlory zekl naczelny i udal sie na spozycie w niedziele, święta i do 12 godziny nigdy nie wlewam cygan sam byłem świadkiem jak i w niedziele i przed 12 wlewałeś :gwizdanie: :evil: siema ZATOR nie - u Miszki na chaci :gwizdanie: :>
Miszka82 Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Elo chlory zekl naczelny i udal sie na spozycie w niedziele, święta i do 12 godziny nigdy nie wlewam cygan sam byłem świadkiem jak i w niedziele i przed 12 wlewałeś :gwizdanie: :evil: siema ZATOR nie - u Miszki na chaci :gwizdanie: :> oj tam oj tam każdy ma chwile słabości
diman Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Elo chlory zekl naczelny i udal sie na spozycie w niedziele, święta i do 12 godziny nigdy nie wlewam cygan sam byłem świadkiem jak i w niedziele i przed 12 wlewałeś :gwizdanie: :evil: siema ZATOR nie - u Miszki na chaci :gwizdanie: :> oj tam oj tam każdy ma chwile słabości ma się rozumieć
Rekomendowane odpowiedzi