Miszka82 Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 zaraz HDw3D Telewision [br]Dopisany: 31 Październik 2011, 22:21_________________________________________________ ide sprawdzic czy nie ma mnie włóżku spier..... to jest program dla ciot Peja - HSMTO (Reedukacja) HejterzySąMocniTylkoOnline
stanley Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 zaraz HDw3D Telewision [br]Dopisany: 31 Październik 2011, 22:21_________________________________________________ ide sprawdzic czy nie ma mnie włóżku spier..... to jest program dla ciot myslalem ze nie wyjdziesz z top 3 :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 zaraz HDw3D Telewision [br]Dopisany: 31 Październik 2011, 22:21_________________________________________________ ide sprawdzic czy nie ma mnie włóżku spier..... to jest program dla ciot myslalem ze nie wyjdziesz z top 3 :gwizdanie: i tylko
hubtychy Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 A ja sobie właśnie obrabiam kebaba
Miszka82 Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 ja stąd spierdallam moja czeka w samych stringach i chyba chce zassać
stanley Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 zaraz HDw3D Telewision [br]Dopisany: 31 Październik 2011, 22:21_________________________________________________ ide sprawdzic czy nie ma mnie włóżku spier..... to jest program dla ciot myslalem ze nie wyjdziesz z top 3 :gwizdanie: i tylko ja tylko "ctrl+v" [br]Dopisany: 31 Październik 2011, 22:39_________________________________________________ ja stąd spierdallam moja czeka w samych stringach i chyba chce zassać jak Ci jebnie w czerep to się obudzisz
akjam Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 ja stąd spierdallam moja czeka w samych stringach i chyba chce zassać :polew: :polew: :polew:
Mario22 Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 ja stąd spierdallam moja czeka w samych stringach i chyba chce zassać To nie to ale tak sobie to tłumacz jak Ci lepiej... po prostu przed chwilą uciekłem oknem... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
akjam Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 ja stąd spierdallam moja czeka w samych stringach i chyba chce zassać To nie to ale tak sobie to tłumacz jak Ci lepiej... po prostu przed chwilą uciekłem oknem... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: :polew:"Jarają" blanty w HDw3D... :polew: :polew: :polew:
akjam Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Też spiżdżam powoli. Si ja.
Miszka82 Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 ja stąd spierdallam moja czeka w samych stringach i chyba chce zassać To nie to ale tak sobie to tłumacz jak Ci lepiej... po prostu przed chwilą uciekłem oknem... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ty się lepiej przyznaj co robiłeś tym bakłażanem co leżał wczoraj obok Twojego auta :gwizdanie: ja stąd spierdallam moja czeka w samych stringach i chyba chce zassać To nie to ale tak sobie to tłumacz jak Ci lepiej... po prostu przed chwilą uciekłem oknem... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: :polew:"Jarają" blanty w HDw3D... :polew: :polew: :polew: nooo nawet Kaczyński jarał
Bulik Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 A ja sobie właśnie obrabiam kebaba :polew: :polew:
Kanar Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 A ja sobie właśnie obrabiam kebaba :polew: :polew: nie wiem dlaczego ale właśnie teraz zaczęło to brzmieć dwuznacznie..
krolu Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 7 ston - nie chce mi się czytać - zaraz się zassie battlefield 3
Rekomendowane odpowiedzi