keżor Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2010 TVN TURBO!!!!!!!!!! e tam , avant ;] wole discovery :gwizdanie:
stanley Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 TVN TURBO!!!!!!!!!! Krolu, to było tylko RS4
krolu Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 TVN TURBO!!!!!!!!!! Krolu, to było tylko RS4 tylko S4...
Maxito Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 witam dziewczyny wy moje :polew: mam do nadrobienia jakieś 50 stron na Kat o gliicach nie wspomne Krolu znasz się na lapkach mój się troche zamula jesteś wstanie coś zaradzić ???
keżor Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2010 Krolu znasz się na lapkach mój się troche zamula jesteś wstanie coś zaradzić ??? powyłączaj programy działające w tle i wyczyść wentylator , żeby sie nie nagrzewał , ja tak ostatnio zrobiłem bo mi zamulał i sie sam wyłączał i jest teraz ok
Kanar Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 właśnie nadrobiłem cały zaległy spam dobrze że dziś sobota i mam ostatnią nockę w tym miesiącu i nie bede musiał targać z roboty do roboty
krolu Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 witam dziewczyny wy moje :polew: mam do nadrobienia jakieś 50 stron na Kat o gliicach nie wspomne Krolu znasz się na lapkach mój się troche zamula jesteś wstanie coś zaradzić ??? znam się trochę, tak jak mówi Keżor ... ja mam mega patent na czyszczenie wentylatora z procka (bez rozbierania) temp mi spadał o 30 stopni a ostatnio wgrałem u siebie winde 7 i jestem mega zadowolony :gwizdanie:
keżor Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2010 to jak przyjedziesz po dysk Krolu , to przywieź mi tą winde i co to za patent na czyszczenie wentylatora ? sprężone powietrze? :gwizdanie:
krolu Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 to jak przyjedziesz po dysk Krolu , to przywieź mi tą winde i co to za patent na czyszczenie wentylatora ? sprężone powietrze? :gwizdanie: sprężone powietrze jakoś do mnie nie przemawia... niby jest do czyszczenia ale ono zostawia lekką wilgoć... nie pompka do piłki robi robotę :kox: :kox: A winde to ci pożyczę później, bo na ten dysk ją muszę wgrać ... :gwizdanie: :gwizdanie: np. we wtorek
keżor Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2010 to jak przyjedziesz po dysk Krolu , to przywieź mi tą winde i co to za patent na czyszczenie wentylatora ? sprężone powietrze? :gwizdanie: sprężone powietrze jakoś do mnie nie przemawia... niby jest do czyszczenia ale ono zostawia lekką wilgoć... nie pompka do piłki robi robotę :kox: :kox: A winde to ci pożyczę później, bo na ten dysk ją muszę wgrać ... :gwizdanie: :gwizdanie: np. we wtorek ok , to kiedy przyjedziesz po ten dysk ? no i weź mi pendriva bo chyba jeszce Ty go masz :gwizdanie:
krolu Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 to jak przyjedziesz po dysk Krolu , to przywieź mi tą winde i co to za patent na czyszczenie wentylatora ? sprężone powietrze? :gwizdanie: sprężone powietrze jakoś do mnie nie przemawia... niby jest do czyszczenia ale ono zostawia lekką wilgoć... nie pompka do piłki robi robotę :kox: :kox: A winde to ci pożyczę później, bo na ten dysk ją muszę wgrać ... :gwizdanie: :gwizdanie: np. we wtorek ok , to kiedy przyjedziesz po ten dysk ? no i weź mi pendriva bo chyba jeszce Ty go masz :gwizdanie: około 15 ok? tak mam pendriva
Kanar Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Krolu Winda 64bit? jak tak to powiedz mi czy biega Ci VAG na tym bo nie wiem czy instalować czy nie..
krolu Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Krolu Winda 64bit? jak tak to powiedz mi czy biega Ci VAG na tym bo nie wiem czy instalować czy nie.. mam wersje x86 i x64 wybierasz przy instalacji... a z VAGiem to jeszcze nie próbowałem.. jutro się pobawię bo mi się poducha zaświeciła podczas zabaw z kierownicą :gwizdanie: :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 widzę, że sami alkoholicy i małe fiutki na forum
stanley Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Krolu Winda 64bit? jak tak to powiedz mi czy biega Ci VAG na tym bo nie wiem czy instalować czy nie.. mam wersje x86 i x64 wybierasz przy instalacji... a z VAGiem to jeszcze nie próbowałem.. jutro się pobawię bo mi się poducha zaświeciła podczas zabaw z kierownicą :gwizdanie: :gwizdanie: uszczelka pod głowicą ??
Kędzior Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 witam panowie z rana jak wstałem hehehe
stanley Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 witam panowie z rana jak wstałem hehehe z rana, ja juz po robocie
Rekomendowane odpowiedzi