akjam Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 no to psyt 2gie psyt to ja też 2gie [br]Dopisany: 02 Grudzień 2011, 18:49_________________________________________________ no to psyt Stan już zaczynasz? Oglądasz losowanie? Póki co mamy Czechów i Grecje w grupie. trafili dobrze No ROsja czwarta. To niby grupa marzeń... :gwizdanie: :gwizdanie: i na marzeniach się zakończy... Oby nie.
stanley Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 piwo się skończyło... może jakiś drin :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 piwo się skończyło... może jakiś drin :gwizdanie: nie kuś
stanley Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 piwo się skończyło... może jakiś drin :gwizdanie: nie kuś dobra, idę sobie zrobić wódzia już "żelik"
Kędzior Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 wrocilem od mojej, ale mam smaki dzisiaj
stanley Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 trzeba wyjsc gdzies na miasto :) ja w domowym zaciszu :gwizdanie: BTW Muszę się dzisiaj powstrzymać żeby nie wchodzić za jakieś 2h na techniczny [br]Dopisany: 02 Grudzień 2011, 21:17_________________________________________________ wrocilem od mojej, ale mam smaki dzisiaj na co lub na kogo masz te smaki ? :gwizdanie:
keżor Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2011 wrocilem od mojej, ale mam smaki dzisiaj przekonałeś mnie
Kędzior Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 na co lub na kogo masz te smaki ? :gwizdanie: na alko lub jakas niuniusie :gwizdanie: wrocilem od mojej, ale mam smaki dzisiaj przekonałeś mnie aj kent
keżor Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2011 na co lub na kogo masz te smaki ? :gwizdanie: na alko lub jakas niuniusie :gwizdanie: wrocilem od mojej, ale mam smaki dzisiaj przekonałeś mnie aj kent
Kędzior Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 na co lub na kogo masz te smaki ? :gwizdanie: na alko lub jakas niuniusie :gwizdanie: wrocilem od mojej, ale mam smaki dzisiaj przekonałeś mnie aj kent pipa pipa no to pyrsk :gwizdanie: i ty tez
Kędzior Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 zdróweczko :slina: to korniszon zdecydowanie lepszy by byl kiszony
keżor Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2011 zdróweczko :slina: to korniszon zdecydowanie lepszy by byl kiszony Ty mosz łeb jak korniszon
stanley Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 zdróweczko :slina: to korniszon zdecydowanie lepszy by byl kiszony to jest mały kiszony, był tak kwaśny, że wykręciło mi ryja [br]Dopisany: 02 Grudzień 2011, 21:38_________________________________________________ Drin i zaliczony.................
addassko Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 hmm nie moge na szybko znalezc... ile dokladnie wchodzi litrow oleju do B6 2.0 benzynka :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi