keżor Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2011 hmm nie moge na szybko znalezc... ile dokladnie wchodzi litrow oleju do B6 2.0 benzynka :gwizdanie: +/- wc**j , mam nadzieje , że pomogłem
Miszka82 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 hmm nie moge na szybko znalezc... ile dokladnie wchodzi litrow oleju do B6 2.0 benzynka :gwizdanie: to jest chooj ja nie mogę nigdzie znaleźć jaki olej lał poprzedni właściciel [br]Dopisany: 02 Grudzień 2011, 21:42_________________________________________________
stanley Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 hmm nie moge na szybko znalezc... ile dokladnie wchodzi litrow oleju do B6 2.0 benzynka :gwizdanie: pewnie 3,5l
addassko Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 hmm nie moge na szybko znalezc... ile dokladnie wchodzi litrow oleju do B6 2.0 benzynka :gwizdanie: +/- wc**j , mam nadzieje , że pomogłem jaaa wsciul pomogles :D:D:D Stan ile wchodzi?? z tego co wiem to 4 ale czy napewno
Kędzior Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 zdróweczko :slina: to korniszon zdecydowanie lepszy by byl kiszony Ty mosz łeb jak korniszon a pizgnac ci? hmm nie moge na szybko znalezc... ile dokladnie wchodzi litrow oleju do B6 2.0 benzynka :gwizdanie: to jest chooj ja nie mogę nigdzie znaleźć jaki olej lał poprzedni właściciel [br]Dopisany: 02 Grudzień 2011, 21:42_________________________________________________ pewnie kujawski
Miszka82 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 zdróweczko :slina: to korniszon zdecydowanie lepszy by byl kiszony Ty mosz łeb jak korniszon a pizgnac ci? hmm nie moge na szybko znalezc... ile dokladnie wchodzi litrow oleju do B6 2.0 benzynka :gwizdanie: to jest chooj ja nie mogę nigdzie znaleźć jaki olej lał poprzedni właściciel [br]Dopisany: 02 Grudzień 2011, 21:42_________________________________________________ pewnie kujawski ta tylko jaka pojemność
stanley Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 hmm nie moge na szybko znalezc... ile dokladnie wchodzi litrow oleju do B6 2.0 benzynka :gwizdanie: +/- wc**j , mam nadzieje , że pomogłem jaaa wsciul pomogles :D:D:D Stan ile wchodzi?? z tego co wiem to 4 ale czy napewno sorki, chyba 4,2l
addassko Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 hmm nie moge na szybko znalezc... ile dokladnie wchodzi litrow oleju do B6 2.0 benzynka :gwizdanie: +/- wc**j , mam nadzieje , że pomogłem jaaa wsciul pomogles :D:D:D Stan ile wchodzi?? z tego co wiem to 4 ale czy napewno sorki, chyba 4,2l thx bo u nas ten bagnet to w choooj do d*py pod wzgledem lookania na stan :/
stanley Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 hmm nie moge na szybko znalezc... ile dokladnie wchodzi litrow oleju do B6 2.0 benzynka :gwizdanie: +/- wc**j , mam nadzieje , że pomogłem jaaa wsciul pomogles :D:D:D Stan ile wchodzi?? z tego co wiem to 4 ale czy napewno sorki, chyba 4,2l thx bo u nas ten bagnet to w choooj do d*py pod wzgledem lookania na stan :/ może masz za krótki
talib1990 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 wrocilem od mojej, ale mam smaki dzisiaj to moge w takim razie jechać :gwizdanie: :gwizdanie: widziałem twoje padło na pawiaku dzis
addassko Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 hmm nie moge na szybko znalezc... ile dokladnie wchodzi litrow oleju do B6 2.0 benzynka :gwizdanie: +/- wc**j , mam nadzieje , że pomogłem jaaa wsciul pomogles :D:D:D Stan ile wchodzi?? z tego co wiem to 4 ale czy napewno sorki, chyba 4,2l thx bo u nas ten bagnet to w choooj do d*py pod wzgledem lookania na stan :/ może masz za krótki jaaa mhhmmm tyy wogole byla u nas wczoraj Pani K. z Panem M. powiem Ci tak... szkoda slow
Kędzior Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 wrocilem od mojej, ale mam smaki dzisiaj to moge w takim razie jechać :gwizdanie: :gwizdanie: widziałem twoje padło na pawiaku dzis nom przeciskalem sie tamtedy dzisiaj
stanley Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 hmm nie moge na szybko znalezc... ile dokladnie wchodzi litrow oleju do B6 2.0 benzynka :gwizdanie: +/- wc**j , mam nadzieje , że pomogłem jaaa wsciul pomogles :D:D:D Stan ile wchodzi?? z tego co wiem to 4 ale czy napewno sorki, chyba 4,2l thx bo u nas ten bagnet to w choooj do d*py pod wzgledem lookania na stan :/ może masz za krótki jaaa mhhmmm tyy wogole byla u nas wczoraj Pani K. z Panem M. powiem Ci tak... szkoda slow to pogadamy na spocie
addassko Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 hmm nie moge na szybko znalezc... ile dokladnie wchodzi litrow oleju do B6 2.0 benzynka :gwizdanie: +/- wc**j , mam nadzieje , że pomogłem jaaa wsciul pomogles :D:D:D Stan ile wchodzi?? z tego co wiem to 4 ale czy napewno sorki, chyba 4,2l thx bo u nas ten bagnet to w choooj do d*py pod wzgledem lookania na stan :/ może masz za krótki jaaa mhhmmm tyy wogole byla u nas wczoraj Pani K. z Panem M. powiem Ci tak... szkoda slow to pogadamy na spocie ja wiadomo --->
Miszka82 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Pany trochę motoryzacji http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=232734.0
Kędzior Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Pany trochę motoryzacji http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=232734.0 moje zdanie napisane
Rekomendowane odpowiedzi