stanley Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 jedziesz Stasiu be jeszcze mógłbym podjechać na SK w razie czego jak nie cisnę sam i wrócę dwoma :gwizdanie: dopiero co powstałem zmartwy.... :gwizdanie: trochę zajęło by mi dojście do siebie
Miszka82 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 jedziesz Stasiu be jeszcze mógłbym podjechać na SK w razie czego jak nie cisnę sam i wrócę dwoma :gwizdanie: dopiero co powstałem zmartwy.... :gwizdanie: trochę zajęło by mi dojście do siebie spoko nie ma sprawy jadę sam najwyżej jak sie zdecyduję podjadę wieczorem z Ulą
stanley Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 jedziesz Stasiu be jeszcze mógłbym podjechać na SK w razie czego jak nie cisnę sam i wrócę dwoma :gwizdanie: dopiero co powstałem zmartwy.... :gwizdanie: trochę zajęło by mi dojście do siebie spoko nie ma sprawy jadę sam najwyżej jak sie zdecyduję podjadę wieczorem z Ulą jak chesz, to byłbym gotowy tak o 11 :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 jedziesz Stasiu be jeszcze mógłbym podjechać na SK w razie czego jak nie cisnę sam i wrócę dwoma :gwizdanie: dopiero co powstałem zmartwy.... :gwizdanie: trochę zajęło by mi dojście do siebie spoko nie ma sprawy jadę sam najwyżej jak sie zdecyduję podjadę wieczorem z Ulą jak chesz, to byłbym gotowy tak o 11 :gwizdanie: :polew: musi włosy umyć , wysuszyć ,a i wyprostować to trwa
stanley Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 jedziesz Stasiu be jeszcze mógłbym podjechać na SK w razie czego jak nie cisnę sam i wrócę dwoma :gwizdanie: dopiero co powstałem zmartwy.... :gwizdanie: trochę zajęło by mi dojście do siebie spoko nie ma sprawy jadę sam najwyżej jak sie zdecyduję podjadę wieczorem z Ulą jak chesz, to byłbym gotowy tak o 11 :gwizdanie: :polew: musi włosy umyć , wysuszyć ,a i wyprostować to trwa zrobiłbym się na bóstwo
Bulik Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 jedziesz Stasiu be jeszcze mógłbym podjechać na SK w razie czego jak nie cisnę sam i wrócę dwoma :gwizdanie: dopiero co powstałem zmartwy.... :gwizdanie: trochę zajęło by mi dojście do siebie spoko nie ma sprawy jadę sam najwyżej jak sie zdecyduję podjadę wieczorem z Ulą jak chesz, to byłbym gotowy tak o 11 :gwizdanie: :polew: musi włosy umyć , wysuszyć ,a i wyprostować to trwa zrobiłbym się na bóstwo makijaż ???? :> ale to z czasem mogło by być krucho tak poważnie zdominowałbyś top 3 [br]Dopisany: 03 Grudzień 2011, 10:23_________________________________________________to ja lece na Ty się rób na bóstwo i wieczorem idziemy w miasto
hubtychy Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Kega pękła aż miło a w dvpach dalej było mało :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 siema w samo poludnie jak kowboj Kega pękła aż miło a w dvpach dalej było mało :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
akjam Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Dobrze, że nie mam alkomatu bo by się chyba zyebał!
Kędzior Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Hub wez go do Zatoru bedziemy bic rekordy
akjam Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Hub wez go do Zatoru bedziemy bic rekordy Nie wytrzyma tego. :decayed:
hubtychy Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Hub wez go do Zatoru bedziemy bic rekordy Nie wytrzyma tego. :decayed: Spoko wezmę , to będzie dla niego prawdziwy test :polew:
Kędzior Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 trzeba szukać dalej wszystko lipa? [br]Dopisany: 03 Grudzień 2011, 13:39_________________________________________________skocz sie jutro na gielde do myslowic moze ci sie cos trafi
Miszka82 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 trzeba szukać dalej wszystko lipa? [br]Dopisany: 03 Grudzień 2011, 13:39_________________________________________________skocz sie jutro na gielde do myslowic moze ci sie cos trafi oglądałem Corsę i Arose ta pierwsza nawet ok ale straszne nią trzęsło i nie miałem nad nią kontroli , Arosa sztrucel jak choooj
Kędzior Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 a ogladales cos takiego? http://otomoto.pl/nissan-micra-lpg-C21910716.html kumpel mial w automacie to nie do zdarcia autko, ciotka tez ma taka i nia targa bezproblemu
Miszka82 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 a ogladales cos takiego? http://otomoto.pl/nissan-micra-lpg-C21910716.html kumpel mial w automacie to nie do zdarcia autko, ciotka tez ma taka i nia targa bezproblemu widziałem ale z Knurowa ogólnie za micrami nie patrzyłem ale może zacznę - sam już nie wiem ale żeby za 6k nie szło niczego kupić
Rekomendowane odpowiedzi