hubtychy Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Coś dla miłośników horrorów Zemsta jest słodka
Kędzior Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 mógłby być lepszy teledysk , bardziej pasujący do słów
Miszka82 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 idę do sklepu pado "idĘ" j**any wykształciuch :polew: proszę ?
Kędzior Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 idę do sklepu pado "idĘ" j**any wykształciuch :polew: proszę ? polej niepiĘrdol [br]Dopisany: 03 Grudzień 2011, 20:25_________________________________________________ mógłby być lepszy teledysk , bardziej pasujący do słów
Miszka82 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Byłem dziś na spocie mikołajkowym Audi i w drodze powrotnej miałem bliskie spotkanie z policją Na szczęście skrucha i umiejętności negocjacyjne pomogły :naughty: 0 punktów i 0 złotych :polew: a tam wyprzedził Cię Yaris nie Corsa btw muszę się z Tobą karnąć... :gwizdanie:
addassko Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Byłem dziś na spocie mikołajkowym Audi i w drodze powrotnej miałem bliskie spotkanie z policją Na szczęście skrucha i umiejętności negocjacyjne pomogły :naughty: 0 punktów i 0 złotych :polew: lepiej usunac dobra rada od kolegi z klubu
Miszka82 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 TVP1 kariera nikosia wszędzie ta wódka UWAGA Kto wie czy zice z A3 podejdą do Golfa IV pyrsk
akjam Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 TVP1 kariera nikosia wszędzie ta wódka UWAGA Kto wie czy zice z A3 podejdą do Golfa IV pyrsk Ja nie wiem.
hubtychy Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Byłem dziś na spocie mikołajkowym Audi i w drodze powrotnej miałem bliskie spotkanie z policją Na szczęście skrucha i umiejętności negocjacyjne pomogły :naughty: 0 punktów i 0 złotych :polew: a tam wyprzedził Cię Yaris nie Corsa btw muszę się z Tobą karnąć... :gwizdanie: Na bank była to corsa Byłem dziś na spocie mikołajkowym Audi i w drodze powrotnej miałem bliskie spotkanie z policją Na szczęście skrucha i umiejętności negocjacyjne pomogły :naughty: 0 punktów i 0 złotych :polew: lepiej usunac dobra rada od kolegi z klubu Dlaczego :?:
addassko Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Byłem dziś na spocie mikołajkowym Audi i w drodze powrotnej miałem bliskie spotkanie z policją Na szczęście skrucha i umiejętności negocjacyjne pomogły :naughty: 0 punktów i 0 złotych :polew: a tam wyprzedził Cię Yaris nie Corsa btw muszę się z Tobą karnąć... :gwizdanie: Na bank była to corsa Byłem dziś na spocie mikołajkowym Audi i w drodze powrotnej miałem bliskie spotkanie z policją Na szczęście skrucha i umiejętności negocjacyjne pomogły :naughty: 0 punktów i 0 złotych :polew: lepiej usunac dobra rada od kolegi z klubu Dlaczego :?: poprostu dobra rada - tylko tyle... roznie bywa a nie z kazdym sie mozna dogadac tak jak myslisz
akjam Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Byłem dziś na spocie mikołajkowym Audi i w drodze powrotnej miałem bliskie spotkanie z policją Na szczęście skrucha i umiejętności negocjacyjne pomogły :naughty: 0 punktów i 0 złotych :polew: a tam wyprzedził Cię Yaris nie Corsa btw muszę się z Tobą karnąć... :gwizdanie: Na bank była to corsa Byłem dziś na spocie mikołajkowym Audi i w drodze powrotnej miałem bliskie spotkanie z policją Na szczęście skrucha i umiejętności negocjacyjne pomogły :naughty: 0 punktów i 0 złotych :polew: lepiej usunac dobra rada od kolegi z klubu Dlaczego :?: Bo cię znajdą i będzie kłopot.
addassko Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Dlaczego :?: Bo cię znajdą i będzie kłopot. no wlasnie tez tak moze byc :decayed:
akjam Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Dlaczego :?: Bo cię znajdą i będzie kłopot. no wlasnie tez tak moze byc :decayed: No była ostatnio o tym mowa. Kogoś znaleźli na NECie bo wrzucił sobie filmik z jazdy na ostro i wjebali mu mandat.
Miszka82 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Byłem dziś na spocie mikołajkowym Audi i w drodze powrotnej miałem bliskie spotkanie z policją Na szczęście skrucha i umiejętności negocjacyjne pomogły :naughty: 0 punktów i 0 złotych :polew: a tam wyprzedził Cię Yaris nie Corsa btw muszę się z Tobą karnąć... :gwizdanie: Na bank była to corsa Na bank NIE Yaris przedliftowy na 100%
addassko Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Dlaczego :?: Bo cię znajdą i będzie kłopot. no wlasnie tez tak moze byc :decayed: No była ostatnio o tym mowa. Kogoś znaleźli na NECie bo wrzucił sobie filmik z jazdy na ostro i wjebali mu mandat. bylo, bylo... nie ma co kozaczyc takimi filmikami nie jestesmy w przedszkolu :gwizdanie:
keżor Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2011 TVP1 kariera nikosia wszędzie ta wódka UWAGA Kto wie czy zice z A3 podejdą do Golfa IV pyrsk Ja nie wiem. ja też nie wiem
Kędzior Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 TVP1 kariera nikosia wszędzie ta wódka UWAGA Kto wie czy zice z A3 podejdą do Golfa IV pyrsk Ja nie wiem. ja też nie wiem hmm niewiem
Miszka82 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 TVP1 kariera nikosia wszędzie ta wódka UWAGA Kto wie czy zice z A3 podejdą do Golfa IV pyrsk Ja nie wiem. ja też nie wiem hmm niewiem to
Rekomendowane odpowiedzi