addassko Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 hahahahaha akjam Ty wiesz :D musimy zrobic porzadek :)
akjam Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 hahahahaha akjam Ty wiesz :D musimy zrobic porzadek :)
addassko Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 hahahahaha akjam Ty wiesz :D musimy zrobic porzadek :) Ty dzis tez na posterunku??!! Bo ja koncze o 6.00 jutro z rana :gwizdanie:
krolu Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Krolu a co z moimi plytkami... jeszcze nie odebrane
Kędzior Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Keżor niewierze, nie zlożysz auta na wtorek :gwizdanie:
addassko Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Krolu a co z moimi plytkami... jeszcze nie odebrane :gwizdanie:
keżor Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2011 Keżor niewierze, nie zlożysz auta na wtorek :gwizdanie: wyzwanie
Kędzior Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Keżor niewierze' date=' nie zlożysz auta na wtorek :gwizdanie: [/quote']wyzwanie potrzymac twoje piwo i patrzec? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
keżor Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2011 Keżor niewierze, nie zlożysz auta na wtorek :gwizdanie: wyzwanie potrzymac twoje piwo i patrzec? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: no rejczel
Kędzior Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Keżor niewierze, nie zlożysz auta na wtorek :gwizdanie: wyzwanie potrzymac twoje piwo i patrzec? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: no rejczel ok to zobaczymy
Miszka82 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Passat od ziomka klękną dziś na autobanie w okolicach Knurkowa...zapaliła się kontrolka od świec żarowych i zgasł
keżor Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2011 Keżor niewierze, nie zlożysz auta na wtorek :gwizdanie: wyzwanie potrzymac twoje piwo i patrzec? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: no rejczel ok to zobaczymy o co zakład ? [br]Dopisany: 04 Grudzień 2011, 22:00_________________________________________________ Passat od ziomka klękną dziś na autobanie w okolicach Knurkowa...zapaliła się kontrolka od świec żarowych i zgasł no to silnik klęknął , jakies objawy ? może pasek zerwało wielorowkowy ?
stanley Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Passat od ziomka klękną dziś na autobanie w okolicach Knurkowa...zapaliła się kontrolka od świec żarowych i zgasł czyli zobacze go jutro rano u mnie na serwisie ?
hubtychy Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Keżor niewierze, nie zlożysz auta na wtorek :gwizdanie: wyzwanie potrzymac twoje piwo i patrzec? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: no rejczel Ty tu gadu gadu ale powoli możesz się brać za felgi W tym tygodniu bym po nie podjechał
keżor Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2011 Keżor niewierze, nie zlożysz auta na wtorek :gwizdanie: wyzwanie potrzymac twoje piwo i patrzec? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: no rejczel Ty tu gadu gadu ale powoli możesz się brać za felgi W tym tygodniu bym po nie podjechał ok a przejebałem całą niedziele , było gadać to już by gotowe były
Miszka82 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 no to silnik klęknął , jakies objawy ? może pasek zerwało wielorowkowy ? tylko zamigała ta żółta kontrolka (spiralka od podgrzania świec) i dalej już nie pocisnął...silnik kręci ale nie odpala [br]Dopisany: 04 Grudzień 2011, 22:08_________________________________________________ Passat od ziomka klękną dziś na autobanie w okolicach Knurkowa...zapaliła się kontrolka od świec żarowych i zgasł czyli zobacze go jutro rano u mnie na serwisie ? nie mam ziomków, którzy kiedyś robili w ASO w Nomie w Kato i tam będzie robione...w sumie to i tak był umówiony na jutro na rozrząd :gwizdanie:
stanley Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 no to silnik klęknął , jakies objawy ? może pasek zerwało wielorowkowy ? tylko zamigała ta żółta kontrolka (spiralka od podgrzania świec) i dalej już nie pocisnął...silnik kręci ale nie odpala [br]Dopisany: 04 Grudzień 2011, 22:08_________________________________________________ Passat od ziomka klękną dziś na autobanie w okolicach Knurkowa...zapaliła się kontrolka od świec żarowych i zgasł czyli zobacze go jutro rano u mnie na serwisie ? nie mam ziomków, którzy kiedyś robili w ASO w Nomie w Kato i tam będzie robione...w sumie to i tak był umówiony na jutro na rozrząd :gwizdanie: to oprócz rozrządu, zrobi mały remoncik i znowu na spokojnie pośmiga 10-20 tyś km
hubtychy Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 no to silnik klęknął , jakies objawy ? może pasek zerwało wielorowkowy ? tylko zamigała ta żółta kontrolka (spiralka od podgrzania świec) i dalej już nie pocisnął...silnik kręci ale nie odpala [br]Dopisany: 04 Grudzień 2011, 22:08_________________________________________________ Passat od ziomka klękną dziś na autobanie w okolicach Knurkowa...zapaliła się kontrolka od świec żarowych i zgasł czyli zobacze go jutro rano u mnie na serwisie ? nie mam ziomków, którzy kiedyś robili w ASO w Nomie w Kato i tam będzie robione...w sumie to i tak był umówiony na jutro na rozrząd :gwizdanie: Poszukałem w googlach i większość wskazuje na pompę Keżor niewierze, nie zlożysz auta na wtorek :gwizdanie: wyzwanie potrzymac twoje piwo i patrzec? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: no rejczel Ty tu gadu gadu ale powoli możesz się brać za felgi W tym tygodniu bym po nie podjechał ok a przejebałem całą niedziele , było gadać to już by gotowe były Spokojnie czwartek piątek najwcześniej
Miszka82 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 ja mu tego auta nie kazałem kupować jebnie kapę silnika i będzie miał spokój a mówiłem mu ze 35k nie kupi dobrego Passata, to będzie miał za 40k dobrego...może
Rekomendowane odpowiedzi