Miszka82 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Wszystkiego dobrego Pany na razie by stykło żeby kac puścił
akjam Opublikowano 1 Stycznia 2012 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Łosz karwa! :gwizdanie: Powoli dochodzę do siebie.
Arturoo Opublikowano 1 Stycznia 2012 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Lepiej jak żyć i nie pić :polew: będzie ciężko ale się spróbuje
hubtychy Opublikowano 1 Stycznia 2012 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Wszystkiego dobrego Pany na razie by stykło żeby kac puścił No co Ty ja tam nie pozwalam żeby mnie kac złapał,uparcie leci drin za drinem i czuję się wyśmienicie
Kędzior Opublikowano 1 Stycznia 2012 Opublikowano 1 Stycznia 2012 najlepszego w nowym roku ja wczoraj jak piz*a wypilem tylko jedno piwo i nic wiecej za to moja sie tak nawalila ze brak slow :polew:
akjam Opublikowano 1 Stycznia 2012 Opublikowano 1 Stycznia 2012 najlepszego w nowym roku ja wczoraj jak pipka wypilem tylko jedno piwo i nic wiecej za to moja sie tak nawalila ze brak slow :polew: Toś się popisał! A Twoja "wleczone"?
hubtychy Opublikowano 1 Stycznia 2012 Opublikowano 1 Stycznia 2012 najlepszego w nowym roku ja wczoraj jak pipka wypilem tylko jedno piwo i nic wiecej za to moja sie tak nawalila ze brak slow :polew: Moja do tej pory okupuje wyro :polew: A wczoraj z kumpelą okupowały we dwie kibel :sick3: :sick3: :polew: :polew:
Arturoo Opublikowano 1 Stycznia 2012 Opublikowano 1 Stycznia 2012 niech wiedzą ,że to nie jest tylko frajda
PiterA4 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Opublikowano 1 Stycznia 2012 :drunk: :drunk:szczesliwego Siema ... to ja byłem w Wiśle na CB Radiu ... :gwizdanie: Pozdro. no zajazylem milo spotkac kogos trzezwego na drodze
krolu Opublikowano 1 Stycznia 2012 Opublikowano 1 Stycznia 2012 najlepszego w nowym roku ja wczoraj jak pipka wypilem tylko jedno piwo i nic wiecej za to moja sie tak nawalila ze brak slow :polew: :naughty: :naughty: jakoś nie pamiętam
Kędzior Opublikowano 1 Stycznia 2012 Opublikowano 1 Stycznia 2012 najlepszego w nowym roku ja wczoraj jak pipka wypilem tylko jedno piwo i nic wiecej za to moja sie tak nawalila ze brak slow :polew: Toś się popisał! A Twoja "wleczone"? buciki miala zdarte hehe :polew: a pozniej :sick3:
addassko Opublikowano 1 Stycznia 2012 Opublikowano 1 Stycznia 2012 chlory jest pewna opcja... wtorkowy spocik w SCC na dolnym parkingu?! co o tym myslicie?? temat przerabialismy na ostatnim spociku... druga sprawa bylem jeszcze w starym roku na spocie w żorach - kto sie pisze na czwartek do Żor??
keżor Opublikowano 1 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2012 siema w nowy rok i życze wszystkim dosiego mnie na spocie nie będzie traz , bo sie przeziębiłem niefortunnie
Rekomendowane odpowiedzi