akjam Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Co tam addassko? W pracy? w domq jutro do pracy jak Ty juz bedziesz po pracy I prawie tydzień wolnego jak się nic nie zmieni... :gwizdanie: :kox: Jakoś niedługo, na początku lutego jest koncert KNŻ w Krakowie.
akjam Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 krakow co to za wiocha? A gdzieś za Wieliczką czy jakoś tak.
Kędzior Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 we wtorek proponuje sie spotkac odrazu na dolinie
addassko Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 krakow co to za wiocha? A gdzieś za Wieliczką czy jakoś tak. Wieliczka – miasto powiatowe w województwie małopolskim, w powiecie wielickim, siedziba władz gminy miejsko-wiejskiej Wieliczka oraz władz powiatu. Wg danych GUS z 31 grudnia 2010 r. miasto liczyło 20 075 mieszkańców. Powierzchnia miasta wynosi 13,41 km².
akjam Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 we wtorek proponuje sie spotkac odrazu na dolinie krakow co to za wiocha? A gdzieś za Wieliczką czy jakoś tak. Wieliczka – miasto powiatowe w województwie małopolskim, w powiecie wielickim, siedziba władz gminy miejsko-wiejskiej Wieliczka oraz władz powiatu. Wg danych GUS z 31 grudnia 2010 r. miasto liczyło 20 075 mieszkańców. Powierzchnia miasta wynosi 13,41 km².
addassko Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 jakby kto nie wiedzial :gwizdanie:
hubtychy Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 ja nie widzę nic złego żeby się napić :gwizdanie: A piję póki mogę - na strość będe odmawiał sobie przyjemnośći :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: Ja piję bo lubię.Dla mnie piwko to tak jak dla innych sok czy herbata :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Rzadko kiedy lecę do odcinki :polew:
addassko Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 uuu to źle... powaznie... jak dla Ciebie piwko to tak jak dla innych sok czy herbata znałem takich ktorzy twierdzili ze piwko to nie alkohol... szkoda bo mogli dluzej cieszyc sie zyciem
hubtychy Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 uuu to źle... powaznie... jak dla Ciebie piwko to tak jak dla innych sok czy herbata znałem takich ktorzy twierdzili ze piwko to nie alkohol... szkoda bo mogli dluzej cieszyc sie zyciem Ja nie mówię że piwo to nie alkohol.Po prostu lubię piwo i tyle.Zobacz jak mnie zakonserwowało :polew: Nikt nie daje mi tyle lat ile mam :naughty:
nikaa Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 uuu to źle... powaznie... jak dla Ciebie piwko to tak jak dla innych sok czy herbata znałem takich ktorzy twierdzili ze piwko to nie alkohol... szkoda bo mogli dluzej cieszyc sie zyciem Ja nie mówię że piwo to nie alkohol.Po prostu lubię piwo i tyle.Zobacz jak mnie zakonserwowało :polew: Nikt nie daje mi tyle lat ile mam :naughty: Mi też choć nie piję tyle co Ty
addassko Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 uuu to źle... powaznie... jak dla Ciebie piwko to tak jak dla innych sok czy herbata znałem takich ktorzy twierdzili ze piwko to nie alkohol... szkoda bo mogli dluzej cieszyc sie zyciem Ja nie mówię że piwo to nie alkohol.Po prostu lubię piwo i tyle.Zobacz jak mnie zakonserwowało :polew: Nikt nie daje mi tyle lat ile mam :naughty: Mi też choć nie piję tyle co Ty
stanley Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 uuu to źle... powaznie... jak dla Ciebie piwko to tak jak dla innych sok czy herbata znałem takich ktorzy twierdzili ze piwko to nie alkohol... szkoda bo mogli dluzej cieszyc sie zyciem Ja nie mówię że piwo to nie alkohol.Po prostu lubię piwo i tyle.Zobacz jak mnie zakonserwowało :polew: Nikt nie daje mi tyle lat ile mam :naughty: Mi też choć nie piję tyle co Ty
hubtychy Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 uuu to źle... powaznie... jak dla Ciebie piwko to tak jak dla innych sok czy herbata znałem takich ktorzy twierdzili ze piwko to nie alkohol... szkoda bo mogli dluzej cieszyc sie zyciem Ja nie mówię że piwo to nie alkohol.Po prostu lubię piwo i tyle.Zobacz jak mnie zakonserwowało :polew: Nikt nie daje mi tyle lat ile mam :naughty: Mi też choć nie piję tyle co Ty Taa siedzisz nad jednym piwem cały wieczór i jeszcze do końca nie wypijesz bo Ci się zapomni.
Miszka82 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 we wtorek proponuje sie spotkac odrazu na dolinie po co ustalasz NAM gdzie mamy się spotkać
Rekomendowane odpowiedzi