addassko Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Bry z wieczorka... siema wpadasz jutro do nas wkoncu :) Postaram się wpaść.....Diman no licze na to :)
Grisza79 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Bry z wieczorka... siema wpadasz jutro do nas wkoncu :) Postaram się wpaść.....Diman aloha Grisza kopę lat ano kope Widze że na liśćie do BT jesteś.... Ja też się wybieram, także addassko na 90% powinnienem być Arturoo Postaram się wpaść w środe, a jak nie to na 100% za tydzień....
addassko Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Bry z wieczorka... siema wpadasz jutro do nas wkoncu :) Postaram się wpaść.....Diman aloha Grisza kopę lat ano kope Widze że na liśćie do BT jesteś.... Ja też się wybieram, także addassko na 90% powinnienem być spoko :good: jak co w BT sie napijemy ;)
Grisza79 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 addassko no ba! napijemy to za mało powiedziane :gwizdanie:
addassko Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 addassko no ba! napijemy to za mało powiedziane :gwizdanie: :naughty:
Kędzior Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 do BT jedzie sie po to zeby rozmawiac o motoryzacji
Grisza79 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 do BT jedzie sie po to zeby rozmawiac o motoryzacji i kto to mówi.... nie pamiętam żebyś ostatnim razem w BT wspominał co kolwiek o motoryzacji..... :gwizdanie:Przewodnim tematem było Kędzior a ty co ? nie jedziesz ?
Kędzior Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 do BT jedzie sie po to zeby rozmawiac o motoryzacji i kto to mówi.... nie pamiętam żebyś ostatnim razem w BT wspominał co kolwiek o motoryzacji..... :gwizdanie:Przewodnim tematem było Kędzior a ty co ? nie jedziesz ? nie pamietasz bos caly czas chlal a ja romawialem o motoryzacji nie chyba niejade w tym roku
Miszka82 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Bry z wieczorka... siema wpadasz jutro do nas wkoncu :) Postaram się wpaść.....Diman to pamiętaj, że pod Silesią się spotykamy
addassko Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Bry z wieczorka... siema wpadasz jutro do nas wkoncu :) Postaram się wpaść.....Diman to pamiętaj, że pod Silesią się spotykamy Miszka po co mu to napisales :polew: :polew: :polew:
Grisza79 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 do BT jedzie sie po to zeby rozmawiac o motoryzacji i kto to mówi.... nie pamiętam żebyś ostatnim razem w BT wspominał co kolwiek o motoryzacji..... :gwizdanie:Przewodnim tematem było Kędzior a ty co ? nie jedziesz ? nie pamietasz bos caly czas chlal a ja romawialem o motoryzacji nie chyba niejade w tym roku chlalem chlalem' date=' ale cały czas z tobą i o motoryzacji nic nie było....a tak apropo (SCC podziemny Parking pod nową częścią) ?? gdzie to jest... nie kojarze żeby tam jakiś podziemny był...... [b']Miszka[/b]
Miszka82 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Bry z wieczorka... siema wpadasz jutro do nas wkoncu :) Postaram się wpaść.....Diman to pamiętaj, że pod Silesią się spotykamy Miszka po co mu to napisales :polew: :polew: :polew: po to --------> do BT jedzie sie po to zeby rozmawiac o motoryzacji i kto to mówi.... nie pamiętam żebyś ostatnim razem w BT wspominał co kolwiek o motoryzacji..... :gwizdanie:Przewodnim tematem było Kędzior a ty co ? nie jedziesz ? nie pamietasz bos caly czas chlal a ja romawialem o motoryzacji nie chyba niejade w tym roku chlalem chlalem, ale cały czas z tobą i o motoryzacji nic nie było....a tak apropo (SCC podziemny Parking pod nową częścią) ?? gdzie to jest... nie kojarze żeby tam jakiś podziemny był...... Miszka środkowy parking
Grisza79 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Chodzi o to, że byłem nie raz w silesi, ale nigdy nie wjezdzałem na podziemny.... i szczerze mówiąc nie wiedziałem nawet że taki jest No nic bede szukał, a w razie czego to dzwonił do kogoś, Miszka będziesz jutro ?
addassko Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 jak Miszka bedzie to bedziecie sami w 2... :polew: :polew:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2012, 22:13_________________________________________________a tak powaznie to jest nowa czesc SCC wybudowana i pod nia jest ten parking o ktorym mowa wyzej jedziesz droga wewnetrza wzdluz SCC i napewno go zauwazysz - srodkowy w dol ;)
Miszka82 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 jak Miszka bedzie to bedziecie sami w 2... :polew: :polew: dokładnie - leszcze się nie liczą
Grisza79 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 jak Miszka bedzie to bedziecie sami w 2... :polew: :polew: dokładnie - leszcze się nie liczą :polew: Dokładnie addassko Dzięki.. jak co to będe dzwonił
addassko Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 jak Miszka bedzie to bedziecie sami w 2... :polew: :polew: dokładnie - leszcze się nie liczą :polew: Dokładnie addassko Dzięki.. jak co to będe dzwonił jak co ustawimy sie przed SCC gdzies bo na dole moze nie byc zasiegu Miszka tak z innej beczki to moze bede mial dla Ciebie kontakt jutro na fajne moto ;)
Miszka82 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 joke fuckin joke Thompson zaczyna przeklinac FUCKING JOKE Mariusz Pudzianowski vs JamesThompson NAPISY PL
addassko Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 joke fuckin joke Thompson zaczyna przeklinac FUCKING JOKE Mariusz Pudzianowski vs JamesThompson NAPISY PL :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi