hubtychy Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 [br]Dopisany: 18 Styczeń 2012, 08:53_________________________________________________ no ja też już dotarłem sorki panowie ale sila wyzsza :polew: :polew: :gwizdanie: jaaa mhhyy[br]Dopisany: 17 Styczeń 2012, 21:48_________________________________________________ :decayed: ja sobie na Niego poczekam - pewnie myśli teraz co to za siła wyższa :gwizdanie: musialem z siostra siedziec w domu byliscie na dolinie? jakies straty sa? Po prostu wstyd mu się przyznać że w Sosnowcu zwijają asfalt o 18 i nie dał rady dojechać :nabijasie: :nabijasie: lepiej hjujki pomyslcie kiedy idziemy do jakiej tokarni czy innej baunsowni Baunsownia jest praktycznie dziennie u miszki w domu jak jest w pracy.... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ate nieoficjalne spoty odłamu klubu A4-Gangbang.pl hehe ostro pogrywasz :kox: lepiej hjujki pomyslcie kiedy idziemy do jakiej tokarni czy innej baunsowni Baunsownia jest praktycznie dziennie u miszki w domu jak jest w pracy.... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ate nieoficjalne spoty odłamu klubu A4-Gangbang.pl taaa, może pochwalisz się wszystkim po co do Włoch jeździsz dupodaju :gwizdanie: :polew: :polew: Mario chce liznac w zyciu wszystkiego po trochu :polew: lepiej hjujki pomyslcie kiedy idziemy do jakiej tokarni czy innej baunsowni na 6k stron na katowickich before party u Stasia i wio na miasto ja bym proponowal na 5300 ewentualnie na 5500 hehe Grubo se lecicie. A czy ktoś zapytał Stana czy się na to pisze :?: :?: :?:
stanley Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 oczywiście, że nie - bo znowu mi dywan spalą :gwizdanie:
akjam Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 oczywiście, że nie - bo zowu mi dywan spalą :gwizdanie: :naughty:
akjam Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 :kox: :kox: :kox: Poeby fciul!!!! :evil: :evil:
Arturoo Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 :kox: :kox: :kox: Poeby fciul!!!! :evil: :evil: znaczy się ziomale
Kędzior Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 :kox: tez musimy cos takiego nagrac
Arturoo Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 ja się piszę ale tylko w warunkach zimowych na śniegu z powodu niedostatku kunióf :polew:
Rekomendowane odpowiedzi