Mario22 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Obraź go, obraź. :decayed: :polew: lepiej nie bo mi jeszcze cos z kalendarzem zrobi Już za późno... Wczoraj miałeś go odebrać a że Cie nie było... :gwizdanie: :gwizdanie: wisi juz u mnie w biurze FUJJJJJJ ... przecież to jest ten do kórego grupowo ... :jerk: :jerk:
stanley Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Obraź go, obraź. :decayed: :polew: yebani koledzy [br]Dopisany: 25 Styczeń 2012, 23:11_________________________________________________ tak, tak :good:
akjam Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Obraź go, obraź. :decayed: :polew: lepiej nie bo mi jeszcze cos z kalendarzem zrobi Już za późno... Wczoraj miałeś go odebrać a że Cie nie było... :gwizdanie: :gwizdanie: wisi juz u mnie w biurze FUJJJJJJ ... przecież to jest ten do kórego grupowo ... :jerk: :jerk: :polew: Obraź go, obraź. :decayed: :polew: yebani koledzy [br]Dopisany: 25 Styczeń 2012, 23:11_________________________________________________ tak, tak :good: :gwizdanie:
stanley Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Kędzior, powiedziałeś, że będziesz i dałeś ciała a słowa danemu koledze się nie łamie choćby chvj na chvju stawał [br]Dopisany: 25 Styczeń 2012, 23:13_________________________________________________przyjedzies, postawisz, zapomne o sprawie
akjam Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Że My też czekaliśmy to Nam też musisz postawić i zapomnimy...
addassko Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Kędzior, powiedziałeś, że będziesz i dałeś ciała a słowa danemu koledze się nie łamie choćby chvj na chvju stawał [br]Dopisany: 25 Styczeń 2012, 23:13_________________________________________________przyjedzies, postawisz, zapomne o sprawie nazwij sprawy po imieniu...
akjam Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Kędzior, powiedziałeś, że będziesz i dałeś ciała a słowa danemu koledze się nie łamie choćby chvj na chvju stawał [br]Dopisany: 25 Styczeń 2012, 23:13_________________________________________________przyjedzies, postawisz, zapomne o sprawie nazwij sprawy po imieniu... :polew:
Mario22 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Jeszcze 4 strony i ktoś stawia bankowo ...
stanley Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Że My też czekaliśmy to Nam też musisz postawić i zapomnimy... też tak myślę [br]Dopisany: 25 Styczeń 2012, 23:18_________________________________________________ Kędzior, powiedziałeś, że będziesz i dałeś ciała a słowa danemu koledze się nie łamie choćby chvj na chvju stawał [br]Dopisany: 25 Styczeń 2012, 23:13_________________________________________________przyjedzies, postawisz, zapomne o sprawie nazwij sprawy po imieniu... z Kędziorem to ja jedynie stosuję chińskie kajdanki ale do tego potrzebna jest ochotniczka PS. znam takie co zawsze mogą
talib1990 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 :hi: mnie z deka połamało w krzyżu.... robota na przeciągach daje po plecach do słownie Kaliber 44 - Masz albo myślisz o nich HQ wczoraj sie lajtowo wstawilem po pracy ale mimo to planowalem przyjechac bo chcialem zeby moja prowadzila, nom ale ze paniusia sie obrazila i jebla fochem to niedotarlem i od to cala akcja Kędzior geju trzeba było odebrać telefon to bym Cie zgarnął na spota.... aha, zapomniałem, jak siedzisz na redtube na fonie to nie da sie odebrać połączenia :decayed:
akjam Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Jeszcze 4 strony i ktoś stawia bankowo ... Że My też czekaliśmy to Nam też musisz postawić i zapomnimy... też tak myślę Kędzior, powiedziałeś, że będziesz i dałeś ciała a słowa danemu koledze się nie łamie choćby chvj na chvju stawał [br]Dopisany: 25 Styczeń 2012, 23:13_________________________________________________przyjedzies, postawisz, zapomne o sprawie nazwij sprawy po imieniu... z Kędziorem to ja jedynie stosuję chińskie kajdanki ale do tego potrzebna jest ochotniczka PS. znam takie co zawsze mogą :gwizdanie:
addassko Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 pokaz cycki dam ci loda talib jest tak, nie ?? !!
Kędzior Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Kędzior, powiedziałeś, że będziesz i dałeś ciała a słowa danemu koledze się nie łamie choćby chvj na chvju stawał [br]Dopisany: 25 Styczeń 2012, 23:13_________________________________________________przyjedzies, postawisz, zapomne o sprawie w ten weekend mi nie pasuje z Kędziorem to ja jedynie stosuję chińskie kajdanki ale do tego potrzebna jest ochotniczka PS. znam takie co zawsze mogą :good: :hi: mnie z deka połamało w krzyżu.... robota na przeciągach daje po plecach do słownie jak to mowia slabi musza odpasc Kędzior geju trzeba było odebrać telefon to bym Cie zgarnął na spota.... aha, zapomniałem, jak siedzisz na redtube na fonie to nie da sie odebrać połączenia :decayed: a ty co 2tyg masz inny nr, nie odebralem bo juz slodko sie ululalem
talib1990 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 nie perdol co miesiąc :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Adaś dokładnie :decayed: czekaj poszukam tej naklejki co Ci mówiłem :kox:
addassko Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 nie perdol co miesiąc :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Adaś dokładnie :decayed: czekaj poszukam tej naklejki co Ci mówiłem :kox: :thumbup:
akjam Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 nie perdol co miesiąc :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Adaś dokładnie :decayed: czekaj poszukam tej naklejki co Ci mówiłem :kox: :?:
addassko Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 nie perdol co miesiąc :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Adaś dokładnie :decayed: czekaj poszukam tej naklejki co Ci mówiłem :kox: :?: trzeba bylo wczoraj sie skupic a nie gadac o pierdolach to bys teraz co drugi post nie pytal o co kaman :cwaniak1: :cwaniak1:
Rekomendowane odpowiedzi