MrTea Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 sami widzicie.. Piotruś Pan Wam też zaczyna się tu panoszyć.. jeszcze miesiać i każdy kto nie ma "czypa" w aucie nie będzie mógł tu przebywać .. :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 jakoś mi tam nie straszny :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 To Kędzior, Arturoo, Adam.S i inni.... :gwizdanie: papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 miesiąc temu też tak myślałem .. dzisiaj dotarły do mnie pogróżki o spaleniu auta :confused4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 miesiąc temu też tak myślałem .. dzisiaj dotarły do mnie pogróżki o spaleniu auta :confused4: pewnie za twój podpis A na poważnie: przecież takie groźby mogą być karalne :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 To Kędzior, Arturoo, Adam.S i inni.... :gwizdanie: papa przecież pisałem ,że nie będę do nich wchodził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 miesiąc temu też tak myślałem .. dzisiaj dotarły do mnie pogróżki o spaleniu auta :confused4: przestan ich wkrecac :polew: jeden agent wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 miesiąc temu też tak myślałem .. dzisiaj dotarły do mnie pogróżki o spaleniu auta :confused4: pewnie za twój podpis A na poważnie: przecież takie groźby mogą być karalne :gwizdanie: są karalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 miesiąc temu też tak myślałem .. dzisiaj dotarły do mnie pogróżki o spaleniu auta :confused4: przestan ich wkrecac :polew: jeden agent wystarczy nie wiem, co Wy tam w Czewie bierzecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 miesiąc temu też tak myślałem .. dzisiaj dotarły do mnie pogróżki o spaleniu auta :confused4: przestan ich wkrecac :polew: jeden agent wystarczy nie wiem, co Wy tam w Czewie bierzecie nic, mamy pana kroczka :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 miesiąc temu też tak myślałem .. dzisiaj dotarły do mnie pogróżki o spaleniu auta :confused4: przestan ich wkrecac :polew: jeden agent wystarczy to o szo chodżi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 hehe mamy dobrego Dealera... chcesz działkę tego stuffu? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 10min rozmowy z nim i czujesz kielbie we lbie nie gorzej niz dragi :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 miesiąc temu też tak myślałem .. dzisiaj dotarły do mnie pogróżki o spaleniu auta :confused4: przestan ich wkrecac :polew: jeden agent wystarczy nie wiem, co Wy tam w Czewie bierzecie na Jasnej Górze zamiast opłatka muszą dostawać jakiegoś gratisa jak afn'y ,czy awx'y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 hehe mamy dobrego Dealera... chcesz działkę tego stuffu? :polew: ja już szaleję po Polopirynie-S, więc dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 hehe mamy dobrego Dealera... chcesz działkę tego stuffu? :polew: ja już szaleję po Polopirynie-S, więc dzięki Ty kiedyś pójdziesz za to na odwyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 MrTea, ale zmień podpis bo mnie obraża [br]Dopisany: 09 Luty 2012, 00:05_________________________________________________ hehe mamy dobrego Dealera... chcesz działkę tego stuffu? :polew: ja już szaleję po Polopirynie-S, więc dzięki Ty kiedyś pójdziesz za to na odwyk łatwo nie będzie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 To Kędzior, Arturoo, Adam.S i inni.... :gwizdanie: papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 hehe mamy dobrego Dealera... chcesz działkę tego stuffu? :polew: ja już szaleję po Polopirynie-S, więc dzięki Ty kiedyś pójdziesz za to na odwyk łatwo nie będzie :gwizdanie: ja mam taką słabość do calcium smak owoców leśnych [br]Dopisany: 09 Luty 2012, 00:09_________________________________________________ MrTea, ale zmień podpis bo mnie obraża MrTea sam widzisz ,że przyszedłeś po wsparcie ,a sam sobie szkodzisz :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi