stanley Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 PAN OKO :yeah: herbatka już rozgrzała :?: owszem właśnie piję trzecią :decayed: Ale ostatnią, bo już mam mroczki przed oczami :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Luty 2012, 22:21_________________________________________________ siema z wieczora czołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Stasiu zamów mi te części które na PW ci wysłałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Stasiu zamów mi te części które na PW ci wysłałem zamówiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Stasiu zamów mi te części które na PW ci wysłałem zamówiłem podziękował :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Stasiek wrzuc sobie jeszcze aspiryne na poklad i odlatujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Stasiek wrzuc sobie jeszcze aspiryne na poklad i odlatujesz nie jestem lekomanem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Stasiu zamów mi te części które na PW ci wysłałem zamówiłem Kolejny dowód na to że Audi sie nie psuje .... tylko pierd... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Stasiu zamów mi te części które na PW ci wysłałem zamówiłem Kolejny dowód na to że Audi sie nie psuje .... tylko pierd... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: nie bój żaby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Stasiu zamów mi te części które na PW ci wysłałem zamówiłem Kolejny dowód na to że Audi sie nie psuje .... tylko pierd... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: kolo pojęcia nie masz jakie części to się nie wpier..dalaj :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Stasiu zamów mi te części które na PW ci wysłałem zamówiłem Kolejny dowód na to że Audi sie nie psuje .... tylko pierd... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: kolo pojęcia nie masz jakie części to się nie wpier..dalaj :evil: na grubo ETKA mi 3 minuty tych częsci szukała :kox:[br]Dopisany: 09 Luty 2012, 23:09_________________________________________________herbatka wypita, spadam nyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 dzialamy cos jutro? bo bym sie zresetowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 dzialamy cos jutro? bo bym sie zresetowal A pytałeś już Eweliny czy możesz ... :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 dzialamy cos jutro? bo bym sie zresetowal A pytałeś już Eweliny czy możesz ... :polew: :polew: nie musi się pytać - wystarczy, że się pokłóci ja bym wyskoczył ale prawdopodobnie w sobotę pojadę po moto :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 ja bym wyskoczył ale prawdopodobnie w sobotę pojadę po moto :gwizdanie: jak zawsze jakies k**wa wymowki, obiecales w wakacje impre u ciebie i do tej pory cisza :gwizdanie: nie musi się pytać - wystarczy, że się pokłóci stary sprawdzony sposob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 ja bym wyskoczył ale prawdopodobnie w sobotę pojadę po moto :gwizdanie: jak zawsze jakies ku*** wymowki, obiecales w wakacje impre u ciebie i do tej pory cisza :gwizdanie: nie musi się pytać - wystarczy, że się pokłóci stary sprawdzony sposob stary nie będę chodził na imprezy jak jaśnie książe sobie zażyczy impreza miała być ale jakoś wiesz, siła wyższa, źle się czułem , coś mi wypadało zawsze - no sam wiesz jak jest a teraz jestem zajęty i tyle idę w kimkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 ja bym wyskoczył ale prawdopodobnie w sobotę pojadę po moto :gwizdanie: jak zawsze jakies ku*** wymowki, obiecales w wakacje impre u ciebie i do tej pory cisza :gwizdanie: nie musi się pytać - wystarczy, że się pokłóci stary sprawdzony sposob stary nie będę chodził na imprezy jak jaśnie książe sobie zażyczy impreza miała być ale jakoś wiesz, siła wyższa, źle się czułem , coś mi wypadało zawsze - no sam wiesz jak jest a teraz jestem zajęty i tyle idę w kimkę przyganiasz ze to mi zawsze cos wypada na spota, a sam tak sie zachowujesz jak sa jakies imprezy, zawsze jak byla biba to ty cos innego akurat miales :gwizdanie: gdzie smigasz po moto? poka linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 :hi: Kędzior na Wielkopolskę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi