Arturoo Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterA4 Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam.S Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=243944.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 chciałem coś wkleić, ale nie mogę z firmowego intranetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 chciałem coś wkleić, ale nie mogę z firmowego intranetu a co wyczaili cie że siedzisz zamiast pracować i dali Ci bana :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubtychy Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Curva padam na twarz. Ale Miszka mam dla Ciebie złe wieści :decayed: :decayed: Moje zostało reanimowane :banan2: :banan2: Pękła śruba mocująca jakiś uchwyt i wysunęła się metalowa rurka z bloku silnika którą sperdolił płyn :heat: :heat: :heat: Koszt to oczy na zapałkach po nocce,2h w garażu przy -15 i robota z kompem od kumpla na weekend. Więc jednak można naprawić za mniej niż 500 zeta :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 ja yhymm Właśnie zamówiłem tarcze na przód - jakieś 400zł + przegub zewn. jakieś 150zł :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Właśnie dostałem info od mechanika że auto będzie na przyszły tydzień i 1500 nie moje także można naprawić taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Curva padam na twarz. Ale Miszka mam dla Ciebie złe wieści :decayed: :decayed: Moje zostało reanimowane :banan2: :banan2: Pękła śruba mocująca jakiś uchwyt i wysunęła się metalowa rurka z bloku silnika którą sperdolił płyn :heat: :heat: :heat: Koszt to oczy na zapałkach po nocce,2h w garażu przy -15 i robota z kompem od kumpla na weekend. Więc jednak można naprawić za mniej niż 500 zeta :naughty: :naughty: Chłopie a wysłałeś wczoraj totka? Z Twoim szczęściem to miałbyś 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 siemanderko i weekend, ale co z tego jak siorka zachorowala i musze w domu kiblowac w razie potrzeby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Przemek coś dla Ciebie mówisz i masz http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=243978.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 na fajrancie i z dobrym newsem na kończący się tydzień http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=243996.0 Kędzior a ja jednak nie jadę ze względu na pogodę i mógłbym gdzieś wyskoczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Miszka miałem podobny problem w poprzednim aucie i było to sprzęgło :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubtychy Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Curva padam na twarz. Ale Miszka mam dla Ciebie złe wieści :decayed: :decayed: Moje zostało reanimowane :banan2: :banan2: Pękła śruba mocująca jakiś uchwyt i wysunęła się metalowa rurka z bloku silnika którą sperdolił płyn :heat: :heat: :heat: Koszt to oczy na zapałkach po nocce,2h w garażu przy -15 i robota z kompem od kumpla na weekend. Więc jednak można naprawić za mniej niż 500 zeta :naughty: :naughty: Chłopie a wysłałeś wczoraj totka? Z Twoim szczęściem to miałbyś 6 A wysłałem wysłałem ale 6 na pewno nie mam Nie miałem czasu jeszcze sprawdzić kuponów,może jakaś 3 wpadła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Miszka miałem podobny problem w poprzednim aucie i było to sprzęgło :gwizdanie: to dlaczego inne biegi wchodzą [br]Dopisany: 10 Luty 2012, 19:48_________________________________________________jak no moje to ewidentnie coś ze skrzynią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi