Miszka82 Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 kurcze jak dam rade prędzej z roboty się zerwac to może wpadnę zapoznac się z kolegami... na forum już troche jestem a nie miałem okazji się trafić z Wami Pozdro !! No to w takim bądz razie wypadało by się wreszcie wybrać.... weź kabel i kompa BTW potrafi ktoś ustawić kąt wtrysku w AJM ?
Bulczas Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 kurcze jak dam rade prędzej z roboty się zerwac to może wpadnę zapoznac się z kolegami... na forum już troche jestem a nie miałem okazji się trafić z Wami Pozdro !! No to w takim bądz razie wypadało by się wreszcie wybrać.... weź kabel i kompa BTW potrafi ktoś ustawić kąt wtrysku w AJM ? Na pompie umie ustawić ale na pompowtryskach nie
Miszka82 Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 kurcze jak dam rade prędzej z roboty się zerwac to może wpadnę zapoznac się z kolegami... na forum już troche jestem a nie miałem okazji się trafić z Wami Pozdro !! No to w takim bądz razie wypadało by się wreszcie wybrać.... weź kabel i kompa BTW potrafi ktoś ustawić kąt wtrysku w AJM ? Na pompie umie ustawić ale na pompowtryskach nie kierwa, że ja się na tym nie znam
Mativo Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 Siema Co tam porabiacie? Ja dzwoniłem do lakiernika i auto będzie gotowe dopiero na czwartek - piątek... Mnie chyba poyebie z braku swojego auta... ---------- Post added at 16:45 ---------- Previous post was at 16:43 ---------- djdenox - musze sobie chyba zmienić Avatar bo widze ze masz taki sam i sie myli... czegoś zaraz poszukam
diman Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 kurcze jak dam rade prędzej z roboty się zerwac to może wpadnę zapoznac się z kolegami... na forum już troche jestem a nie miałem okazji się trafić z Wami Pozdro !! No to w takim bądz razie wypadało by się wreszcie wybrać.... weź kabel i kompa BTW potrafi ktoś ustawić kąt wtrysku w AJM ? Na pompie umie ustawić ale na pompowtryskach nie kierwa, że ja się na tym nie znam a jak mama mówiła synku ucz się to ty ciepałeś kamieniami na szkołę
danielom Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?60993
Grisza79 Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 Jednak nie przyjade. Auto zostaje u mechanika do jutra.... Miszka - napisz do tolka albo zadzwoń, on weźnie laptopa i kabel bo ma.
tolek85 Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 halo, dziś będę, ale bez kompa mam go w pracy, a jestem na urlopie do końca tyg. to wam nie pomogę ps. stan szukałeś B6 avant? tak z nudów znalazłem coś takiego na alle: http://allegro.pl/audi-a4-b6-1-9-tdi-s-line-idealna-bose-skora-18-i2200520444.html
A4 Mario Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 halo,dziś będę, ale bez kompa mam go w pracy, a jestem na urlopie do końca tyg. to wam nie pomogę ps. stan szukałeś B6 avant? tak z nudów znalazłem coś takiego na alle: http://allegro.pl/audi-a4-b6-1-9-tdi-s-line-idealna-bose-skora-18-i2200520444.html Tolkien niby ładna sztuka ale ta aukcja jest jakaś taka .... za piękna ...
akjam Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 Dzięki Pany i Panie za spota... Musiałem już spiżdżać bo cza robić...
addassko Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 Dzięki Pany i Panie za spota... Musiałem już spiżdżać bo cza robić... My tez dziekujemy :wink:
akjam Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 Eeee.... Reszta jeszcze obżera się w MC pewnie...
addassko Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 Eeee.... Reszta jeszcze obżera się w MC pewnie... chyba tak...
tolek85 Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 ja byłem tylko na kawce :gwizdanie: szybko się zmyłem z zamiarem, że coś jeszcze poczytam / napiszę... ale do odstresowania chyba browar walnę na lepszy sem :]
stanley Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 no i po spocie, dzieki PS. Miron - fura nabiera rumieńców, wsadzisz jeszcze większe koło i będzie kox
Kędzior Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 no i po spocie, dzieki PS. Miron - fura nabiera rumieńców, wsadzisz jeszcze większe koło i będzie kox wieksze kolo i najlepiej jak by pomalowal na bialo spocik zaliczony kolejny z rzedu
addassko Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 ja byłem tylko na kawce :gwizdanie: szybko się zmyłem z zamiarem, że coś jeszcze poczytam / napiszę... ale do odstresowania chyba browar walnę na lepszy sem :] :polew::polew:
akjam Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 ja byłem tylko na kawce :gwizdanie: szybko się zmyłem z zamiarem, że coś jeszcze poczytam / napiszę... ale do odstresowania chyba browar walnę na lepszy sem :] Jeszcze nic nie wypiłeś i już Tolek piszesz jakbyś coś chlapnął! no i po spocie, dzieki PS. Miron - fura nabiera rumieńców, wsadzisz jeszcze większe koło i będzie kox wieksze kolo i najlepiej jak by pomalowal na bialo spocik zaliczony kolejny z rzedu Tyś jest waryjot! no i po spocie, dzieki PS. Miron - fura nabiera rumieńców, wsadzisz jeszcze większe koło i będzie kox Koniecznie koło musi być większe!
Kanar Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 dzięki za spota a teraz do rzeczy: Kto mi sprzeda dobre soczewki?? bo polerowanie klosza pomimo widocznej zmiany dało taki efekt że
stanley Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 dzięki za spota a teraz do rzeczy: Kto mi sprzeda dobre soczewki?? bo polerowanie klosza pomimo widocznej zmiany dało taki efekt że i tak masz +10 do szacunu, że się tego podjąłeś zagadaj do qwerty, czy jak mu tam, widziałem, że ostatnio coś sprzedawał....
Rekomendowane odpowiedzi