diman Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubtychy Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Qrrwa nie mogę otworzyć samochodu! Bateria padła w pilocie a wkładkę w zamku mam zaebaną i chooojj!!!! Zna ktoś jakiś pomysł żeby dostać się do środka samochodu bez wybijania szyby? Odginasz prawą górną krawędź drzwi kierowcy rękami,podkładasz jakiś kawałek drewna w szczelinę żeby lakieru nie porysować.Bierzesz długi sztywny drut na końcu robisz oczko w kształcie cypla z drzwi,przekładasz drut przez szczelinę w drzwiach (uważaj na uszczelkę) Później celujesz żeby zahaczyć o cypelek ciągniesz i drzwi otwarte. Dwa razy tak wchodziłem do B4 jak zatrzasnąłem klucze w środku. ---------- Post dopisany at 06:51 ---------- Poprzedni post napisany at 06:50 ---------- tak przy okazji ---------- Post dopisany at 06:51 ---------- Poprzedni post napisany at 06:51 ---------- tak przy okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Może to jakoś dziś rozkminię. Spiżdżam na chatę! Narta! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 aśenaebałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterA4 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 W ten słoneczny dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Ja dziś na weselicho idę więc może być ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Ja dziś na weselicho idę więc może być ciekawie. To bedziesz dzisiaj fajny ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 No i lecę! Narta! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarek7504 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Ja dziś na weselicho idę więc może być ciekawie. nie potrzebujesz partnerki?...żone mam na oddanie hihi... ---------- Post dopisany at 21:10 ---------- Poprzedni post napisany at 21:08 ---------- ups.....chyba za późno napisałem ---------- Post dopisany at 21:10 ---------- Poprzedni post napisany at 21:10 ---------- ups.....chyba za późno napisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarek7504 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Qrrwa nie mogę otworzyć samochodu! Bateria padła w pilocie a wkładkę w zamku mam zaebaną i chooojj!!!! Zna ktoś jakiś pomysł żeby dostać się do środka samochodu bez wybijania szyby? Odginasz prawą górną krawędź drzwi kierowcy rękami,podkładasz jakiś kawałek drewna w szczelinę żeby lakieru nie porysować.Bierzesz długi sztywny drut na końcu robisz oczko w kształcie cypla z drzwi,przekładasz drut przez szczelinę w drzwiach (uważaj na uszczelkę) Później celujesz żeby zahaczyć o cypelek ciągniesz i drzwi otwarte. Dwa razy tak wchodziłem do B4 jak zatrzasnąłem klucze w środku. ---------- Post dopisany at 06:51 ---------- Poprzedni post napisany at 06:50 ---------- w B4 może się to sprawdziło ale w B7 się nie da bo nie ma cypelków od otwierania w B7 trzeba natrafić na klawisz otwierania drzwi który jest obok klamki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarek7504 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 wybaczcie panowie ale muszę walnąć sobie główką w stół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Qrrwa nie mogę otworzyć samochodu! Bateria padła w pilocie a wkładkę w zamku mam zaebaną i chooojj!!!! Zna ktoś jakiś pomysł żeby dostać się do środka samochodu bez wybijania szyby? Odginasz prawą górną krawędź drzwi kierowcy rękami,podkładasz jakiś kawałek drewna w szczelinę żeby lakieru nie porysować.Bierzesz długi sztywny drut na końcu robisz oczko w kształcie cypla z drzwi,przekładasz drut przez szczelinę w drzwiach (uważaj na uszczelkę) Później celujesz żeby zahaczyć o cypelek ciągniesz i drzwi otwarte. Dwa razy tak wchodziłem do B4 jak zatrzasnąłem klucze w środku. ---------- Post dopisany at 06:51 ---------- Poprzedni post napisany at 06:50 ---------- w B4 może się to sprawdziło ale w B7 się nie da bo nie ma cypelków od otwierania w B7 trzeba natrafić na klawisz otwierania drzwi który jest obok klamki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 pyrsk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi