krolu Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 nie mowcie ze jestescie mieczaki i nie dacie rady grliowac w deszczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 nie mowcie ze jestescie mieczaki i nie dacie rady grliowac w deszczu :kox::kox::kox::kox: ja juz dzis od rana na ogrodku grillowalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 ja tez juz zaliczylem grilla na pogorii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 A ja griluje od 3 dni! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Ale rozpiździel .... jak zwykle organizacyjnie daliscie rade .... :grin::grin::grin::grin::grin::grin: dobrze że sobie tym głowy nie zwracałem .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 dzięki za spocik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Ale rozpiździel .... jak zwykle organizacyjnie daliscie rade .... :grin::grin::grin::grin::grin::grin: dobrze że sobie tym głowy nie zwracałem .... jak ktos jest cipka i nieumie zadzwonic zeby sie dowiedziec informacji z pierwszej reki to nienasz problem, a druga sprawa godzina 17 czy 19 to niejest jakas mega roznica zeby sie nie dalo przyjechacdzieki za spota, kielbaski byly eleganckie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Ale rozpiździel .... jak zwykle organizacyjnie daliscie rade .... :grin::grin::grin::grin::grin::grin: dobrze że sobie tym głowy nie zwracałem .... niestety muszę przyznać Ci rację ale spot się odbył kiełbaska była i nawet nie tylko kiełbaska ja od jutra zaczynam majówkę 5 dni w górach, BBQ,wódeczka ...deszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 No szkoda bo mieliśmy wszystko przygotowane ale z braku konkretów zostaliśmy w Gliwicach i zrobiliśmy mini spota u mnie na działce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 to pod majówkę http://www.youtube.com/watch?v=XDnR6peqEdQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 to pod majówkę http://www.youtube.com/watch?v=XDnR6peqEdQ kazda czastke mocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 A tak sobie jeszcze pomyślałem, że główny pomysłodawca wczorajszego grylla przyjechał na 15min na spota i pojechał w piz*ziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterA4 Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 niech moc będzie z Wami ---------- Post dopisany at 11:38 ---------- Poprzedni post napisany at 10:37 ---------- :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi