stanley Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 http://moto.allegro.pl/niemieckie-tablice-z-waznymi-datami-zobacz-i2307845168.html to tak można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 No ciekawe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 niepamietam wlasnie czy to nieczasem urzad nadaje jakie maja byc nr tablic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 No albo przed granicą można zakupić tablice albo w Urzędzie gdzie się kupuję furkę ale cena jest nieco większa niż ta na alledrogo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 niepamietam wlasnie czy to nieczasem urzad nadaje jakie maja byc nr tablic przeciez nie można kupić w PL niemieckich tablic ( legalnie) i jeszcze data ważności niektórych do końca lipca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 przed urzedem sa budki w ktorych bija tablice, takze to jest na miejscu robione. ale niepamietam czy mozesz dac takie tablice i wpisuja w urzedzi ich nr czy urzad nadaje jaki masz isc zrobic nr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 przed urzedem sa budki w ktorych bija tablice, takze to jest na miejscu robione. ale niepamietam czy mozesz dac takie tablice i wpisuja w urzedzi ich nr czy urzad nadaje jaki masz isc zrobic nrUrząd nadaje nry. niepamietam wlasnie czy to nieczasem urzad nadaje jakie maja byc nr tablic przeciez nie można kupić w PL niemieckich tablic ( legalnie) i jeszcze data ważności niektórych do końca lipca No jasne, że nie. A w DE można kupić tablice 3 dniowe, 5cio dniowe, tygodniówki, dwutygodniówki i miesięczne ale najtańsze to ok. chyba 75 EURO jeśli dobrze pamiętam a najdroższe to koszt 150 EURO. A tu kolo ostro jedzie. Jak go dojadą to będzie miał wielki problem i Ci co kupili też! Albo jest głupi albo głupi! Co tam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoBi_Rs Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 koledzy, ma ktoś z was luzne naklejki? Odkupię, bo widzę ze sie tura skonczyła i sa ino wypukłe.A mi bardziej sie podobają zwykłe. 3 szt na szybki bym potrzebował. Wysznupcie tam w zakamarkach..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 niestety ja nie posiadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 przed urzedem sa budki w ktorych bija tablice, takze to jest na miejscu robione. ale niepamietam czy mozesz dac takie tablice i wpisuja w urzedzi ich nr czy urzad nadaje jaki masz isc zrobic nrUrząd nadaje nry. niepamietam wlasnie czy to nieczasem urzad nadaje jakie maja byc nr tablic przeciez nie można kupić w PL niemieckich tablic ( legalnie) i jeszcze data ważności niektórych do końca lipca No jasne, że nie. A w DE można kupić tablice 3 dniowe, 5cio dniowe, tygodniówki, dwutygodniówki i miesięczne ale najtańsze to ok. chyba 75 EURO jeśli dobrze pamiętam a najdroższe to koszt 150 EURO. A tu kolo ostro jedzie. Jak go dojadą to będzie miał wielki problem i Ci co kupili też! Albo jest głupi albo głupi! Co tam? mam w końcu kasiorę dla ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 ostatnio to pozadany towar hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Co do naklejek - Może gdzieś znajdę ale nie obiecuję Wracając do tablic - jak odbieramy je z Urzędu to dostaje się tzw. różową kartkę i wtedy jest git a w tym wypadku nie mamy tej różowej kartki i jakby kogoś zatrzymali z takimi tablicami to podejrzewam, że kryminał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 tak Akjam zgadza sie musisz miec ten rozowy dowodzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 przed urzedem sa budki w ktorych bija tablice, takze to jest na miejscu robione. ale niepamietam czy mozesz dac takie tablice i wpisuja w urzedzi ich nr czy urzad nadaje jaki masz isc zrobic nrUrząd nadaje nry. niepamietam wlasnie czy to nieczasem urzad nadaje jakie maja byc nr tablic przeciez nie można kupić w PL niemieckich tablic ( legalnie) i jeszcze data ważności niektórych do końca lipca No jasne, że nie. A w DE można kupić tablice 3 dniowe, 5cio dniowe, tygodniówki, dwutygodniówki i miesięczne ale najtańsze to ok. chyba 75 EURO jeśli dobrze pamiętam a najdroższe to koszt 150 EURO. A tu kolo ostro jedzie. Jak go dojadą to będzie miał wielki problem i Ci co kupili też! Albo jest głupi albo głupi! Co tam? mam w końcu kasiorę dla ciebie Luzik! ALbo wyślę Ci nr konta albo jakoś to załatwimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 przed urzedem sa budki w ktorych bija tablice, takze to jest na miejscu robione. ale niepamietam czy mozesz dac takie tablice i wpisuja w urzedzi ich nr czy urzad nadaje jaki masz isc zrobic nrUrząd nadaje nry. niepamietam wlasnie czy to nieczasem urzad nadaje jakie maja byc nr tablic przeciez nie można kupić w PL niemieckich tablic ( legalnie) i jeszcze data ważności niektórych do końca lipca No jasne, że nie. A w DE można kupić tablice 3 dniowe, 5cio dniowe, tygodniówki, dwutygodniówki i miesięczne ale najtańsze to ok. chyba 75 EURO jeśli dobrze pamiętam a najdroższe to koszt 150 EURO. A tu kolo ostro jedzie. Jak go dojadą to będzie miał wielki problem i Ci co kupili też! Albo jest głupi albo głupi! Co tam? mam w końcu kasiorę dla ciebie Luzik! ALbo wyślę Ci nr konta albo jakoś to załatwimy. ok to ślij będzie na pewno szybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Diman przelej kase do mnie na konto a ja juz sie z Akjamem rozlicze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Diman przelej kase do mnie na konto a ja juz sie z Akjamem rozlicze ok to dawaj nr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 1313 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 tak Akjam zgadza sie musisz miec ten rozowy dowodzik No... przed urzedem sa budki w ktorych bija tablice, takze to jest na miejscu robione. ale niepamietam czy mozesz dac takie tablice i wpisuja w urzedzi ich nr czy urzad nadaje jaki masz isc zrobic nrUrząd nadaje nry. niepamietam wlasnie czy to nieczasem urzad nadaje jakie maja byc nr tablic przeciez nie można kupić w PL niemieckich tablic ( legalnie) i jeszcze data ważności niektórych do końca lipca No jasne, że nie. A w DE można kupić tablice 3 dniowe, 5cio dniowe, tygodniówki, dwutygodniówki i miesięczne ale najtańsze to ok. chyba 75 EURO jeśli dobrze pamiętam a najdroższe to koszt 150 EURO. A tu kolo ostro jedzie. Jak go dojadą to będzie miał wielki problem i Ci co kupili też! Albo jest głupi albo głupi! Co tam? mam w końcu kasiorę dla ciebie Luzik! ALbo wyślę Ci nr konta albo jakoś to załatwimy. ok to ślij będzie na pewno szybciej Zaraz wyślę. Diman przelej kase do mnie na konto a ja juz sie z Akjamem rozlicze ok to dawaj nr NIE!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi