stanley Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 widze dzisiaj dzien video hehe i prawdopodobnie padniętej turbiny moja jechała do Kato i ponoć nie idzie auto, brak mocy i nic nie śwista, czekam aż wróci do dom może to tylko przepływomierz turbina to przeważnie puszcza olej..... chyba, że Twoja nie zobaczyła za sobą smugi dymu
Miszka82 Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 widze dzisiaj dzien video hehe i prawdopodobnie padniętej turbiny moja jechała do Kato i ponoć nie idzie auto, brak mocy i nic nie śwista, czekam aż wróci do dom może to tylko przepływomierz turbina to przeważnie puszcza olej..... chyba, że Twoja nie zobaczyła za sobą smugi dymu karwa ja się na tym nie znam ale nie dymi nic , wiem że turbo tak jakby się nie włączało
akjam Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 No i co tam leszcze? Pogoda się spier... Jutro jakiś grill czy mrożone jogurty w SCC? jogurciki :decayed:
danielom Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 widze dzisiaj dzien video hehe i prawdopodobnie padniętej turbiny moja jechała do Kato i ponoć nie idzie auto, brak mocy i nic nie śwista, czekam aż wróci do dom może to tylko przepływomierz turbina to przeważnie puszcza olej..... chyba, że Twoja nie zobaczyła za sobą smugi dymu karwa ja się na tym nie znam ale nie dymi nic , wiem że turbo tak jakby się nie włączało logi i bedzie wiadomo.
Miszka82 Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 widze dzisiaj dzien video hehe i prawdopodobnie padniętej turbiny moja jechała do Kato i ponoć nie idzie auto, brak mocy i nic nie śwista, czekam aż wróci do dom może to tylko przepływomierz turbina to przeważnie puszcza olej..... chyba, że Twoja nie zobaczyła za sobą smugi dymu karwa ja się na tym nie znam ale nie dymi nic , wiem że turbo tak jakby się nie włączało logi i bedzie wiadomo. tylko w Kato nikt tego nie ogarnie, krolu przepadł bez wieści reszta to leszcze i się nie znają
akjam Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 Krolu podobno odpalił i na odwyku jest...
Kędzior Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 widze dzisiaj dzien video hehe i prawdopodobnie padniętej turbiny moja jechała do Kato i ponoć nie idzie auto, brak mocy i nic nie śwista, czekam aż wróci do dom może to tylko przepływomierz turbina to przeważnie puszcza olej..... chyba, że Twoja nie zobaczyła za sobą smugi dymu karwa ja się na tym nie znam ale nie dymi nic , wiem że turbo tak jakby się nie włączało logi i bedzie wiadomo. tylko w Kato nikt tego nie ogarnie, krolu przepadł bez wieści reszta to leszcze i się nie znają moze i sie nie znamy ale za to jestesmy kozakami
diman Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 widze dzisiaj dzien video hehe i prawdopodobnie padniętej turbiny moja jechała do Kato i ponoć nie idzie auto, brak mocy i nic nie śwista, czekam aż wróci do dom może to tylko przepływomierz turbina to przeważnie puszcza olej..... chyba, że Twoja nie zobaczyła za sobą smugi dymu karwa ja się na tym nie znam ale nie dymi nic , wiem że turbo tak jakby się nie włączało kolo turbina chodzi zawsze nawet na wolnych obrotach może się gruszka zawiesiła albo wpadło ci w tryb awaryjny musisz podpiąć waga i sprawdzić błędy ---------- Post dopisany at 20:39 ---------- Poprzedni post napisany at 20:37 ---------- widze dzisiaj dzien video hehe i prawdopodobnie padniętej turbiny moja jechała do Kato i ponoć nie idzie auto, brak mocy i nic nie śwista, czekam aż wróci do dom może to tylko przepływomierz turbina to przeważnie puszcza olej..... chyba, że Twoja nie zobaczyła za sobą smugi dymu karwa ja się na tym nie znam ale nie dymi nic , wiem że turbo tak jakby się nie włączało logi i bedzie wiadomo. tylko w Kato nikt tego nie ogarnie, krolu przepadł bez wieści reszta to leszcze i się nie znają Krolu siedzi w domu i nic nie robi tylko zmienił nr tel.
Miszka82 Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 turbina chodzi zawsze....gruszka się zawiesiła....tryb awaryjny...
diman Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 turbina chodzi zawsze....gruszka się zawiesiła....tryb awaryjny...
Miszka82 Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 no nie , założę wątek na śląskich kto mi to ogarnie bo nawet nie wiem kto poza krolem to ogarnia
stanley Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 widze dzisiaj dzien video hehe i prawdopodobnie padniętej turbiny moja jechała do Kato i ponoć nie idzie auto, brak mocy i nic nie śwista, czekam aż wróci do dom może to tylko przepływomierz turbina to przeważnie puszcza olej..... chyba, że Twoja nie zobaczyła za sobą smugi dymu karwa ja się na tym nie znam ale nie dymi nic , wiem że turbo tak jakby się nie włączało logi i bedzie wiadomo. tylko w Kato nikt tego nie ogarnie, krolu przepadł bez wieści reszta to leszcze i się nie znają ja potrafię , ale bateria w moim laptoku trzyma 2 minuty, więc podejrzewam, że nie damy radę tak szybko
Miszka82 Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 i litra gorzoły ale jeszcze maila mi wyślij jutro to co ogarniemy to jutro ? chcę sprzedać tego gólfa ale nie chcę nikomu lipy wciskać, zrobię co trzeba i w piz*zieć do żyda
akjam Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 No bez gorzoły się widzę nic nie załatwi. :
Kędzior Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 i litra gorzoły ale jeszcze maila mi wyślij jutro to co ogarniemy to jutro ? chcę sprzedać tego gólfa ale nie chcę nikomu lipy wciskać, zrobię co trzeba i w piz*zieć do żyda to moze nawet i ja ci cos pomoge i doradze
Rekomendowane odpowiedzi