H4mm3R Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 z moimi zaworami wszystko ok trafiła sie okazja więc musiałem się określić. w nowym letnim sezonie się zaprezentuję ... na twoim 1BA i 18" bedzie nieźle bujać.... i "fajnie wyglądać" - myślę, że wziąłeś to pod uwagę Do wiosny dokupi gwint
akjam Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 z moimi zaworami wszystko ok trafiła sie okazja więc musiałem się określić.w nowym letnim sezonie się zaprezentuję ... Kupiłeś jakieś fele? Ja niestety dalej bez wozu jestem. I co z tym ciśnieniem oleju? Trzeba zrobić to co miałem zrobić już wcześnie3j ale tym razem nie ma już wyjścia. Poprawa inżynierów i swap pompy oleju. Koszty się trochę zwiększą ale będę spokojny.
H4mm3R Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 Ja niestety dalej bez wozu jestem. I co z tym ciśnieniem oleju? Trzeba zrobić to co miałem zrobić już wcześnie3j ale tym razem nie ma już wyjścia. Poprawa inżynierów i swap pompy oleju. Koszty się trochę zwiększą ale będę spokojny. A kto Ci to ogarnia?
Kędzior Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 panowie wybiera sie ktoś jutro na Gliwice?? ja muszę oddać zastępczaka, a w swoim logi porobić, wątpię żebym się wyrobił a ja jutro gokardami smigam gdzie? 19 adrenalina mamy wynajete na godzinke najlepszy tor bo w sosnowcu
Maxito Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 wszystko w swoim czasie panowie, :decayed::decayed:stanley myślę ... i coś wymyśliłem ....
Kędzior Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 wszystko w swoim czasie panowie, :decayed::decayed:stanley myślę ... i coś wymyśliłem .... Max do mnei dzwonil czy nie mam szlifierki wiec obstawiam ze sprezyny beda ciete
akjam Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 Ja niestety dalej bez wozu jestem. I co z tym ciśnieniem oleju? Trzeba zrobić to co miałem zrobić już wcześnie3j ale tym razem nie ma już wyjścia. Poprawa inżynierów i swap pompy oleju. Koszty się trochę zwiększą ale będę spokojny. A kto Ci to ogarnia? Póki co Gregory i mam nadzieję, że uda mu się to przed swoim wyjazdem.
pajda Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 wszystko w swoim czasie panowie, :decayed::decayed:stanley myślę ... i coś wymyśliłem .... jaki wzór??
Kędzior Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 Akjam, ładuj 3.0 + quattro juz dawno mu to mowilem ewentualnie samo q
stanley Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 wszystko w swoim czasie panowie, :decayed::decayed:stanley myślę ... i coś wymyśliłem .... http://img83.imageshack.us/img83/2792/felga4mh.jpg fajne, też takie chciałem
akjam Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 Akjam, ładuj 3.0 + quattro juz dawno mu to mowilem ewentualnie samo q
Maxito Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 fele wklejone inne nie będą :grin::grin:
akjam Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 fele wklejone inne nie będą :grin::grin: Oj Max...
ucho.77 Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 rewelka przy 18tce miś będzie super
akjam Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 o takich zawsze marzyłem Zawsze miałeś dobry gust.
Kędzior Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 rewelka przy 18tce miś będzie super Max jest pimpem i nic i nikt tego niezmieni hehe
Rekomendowane odpowiedzi