akjam Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 O Bulczas znowu był. P.S. Co do tego problemu to nie pomogę ale może dlatego, że mam avanta.
oprych Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 jak zdarzę wszystko dziś pozałatwiać to przyjadę będzie ktoś dziś ?
oprych Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 a bedziemy cos jesc ??? czy tylko pogaduchy ???
Arturoo Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 a bedziemy cos jesc ??? czy tylko pogaduchy ??? pogadać se możemy tera
pajda Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 a bedziemy cos jesc ??? czy tylko pogaduchy ??? pogadać se możemy tera
Kędzior Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 siemanko. nom ja sie dzisiaj melduje na spocie O Bulczas znowu był. P.S. Co do tego problemu to nie pomogę ale może dlatego, że mam avanta. :decayed:
pajda Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 No to kto dziś będzie? po co te pytanie? o 19 bedzie wiadomo kto bedzie
Arturoo Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 No to kto dziś będzie? po co te pytanie? o 19 bedzie wiadomo kto bedzie odpadam...muszę w pracy zostać do 21:facepalm:
stanley Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 No to kto dziś będzie? po co te pytanie? o 19 bedzie wiadomo kto bedzie odpadam...muszę w pracy zostać do 21:facepalm: znając Ciebie o 20:15 będziesz wjeżdżał na parking
Rekomendowane odpowiedzi