akjam Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Nie ma co czekać! Pośpiesz się bo ktoś już to wklejał i żeby Cię nie ubiegł.
akjam Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Dzięki za spota Teściowa kupiła Ci jakiś prezent?
Pucek Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Dzięki za spota Teściowa kupiła Ci jakiś prezent? Taaaa... prędzej bym w pysk dostał
Polko_V Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 no nie gadaj, że masz taką złą teściową...moja do rany przyłóż
Pucek Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 no nie gadaj, że masz taką złą teściową...moja do rany przyłóż Nie mam jeszcze teściowej
akjam Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Ale przyszła teściowa, więc ją sobie ustaw za wczasu.
Arturoo Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 dzięki za kebabzdrówko ---------- Post dopisany at 22:26 ---------- Poprzedni post napisany at 22:25 ---------- Krzychu link sie nie otwiera AUDI RS5 skora skory fotele RECARO kubelki A5 S5 (2789879721) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. nie wiem , czemu ale te stołki mnie nie ruszają nic ,a nic ............
tomaszstn Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Siemanko, może ma ktoś chęci na grilla dzisiaj w Bielsku Szykuje się spora ekipa
stanley Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Siemanko, może ma ktoś chęci na grilla dzisiaj w Bielsku Szykuje się spora ekipa zima jest człowieku
Arturoo Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Siemanko, może ma ktoś chęci na grilla dzisiaj w Bielsku Szykuje się spora ekipa zima jest człowieku to akurat nie ma żadnego znaczenia :decayed:
tomaszstn Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Siemanko, może ma ktoś chęci na grilla dzisiaj w Bielsku Szykuje się spora ekipa zima jest człowieku Artur już Ci odpisał Tam jesteśmy pod dachem
Arturoo Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 to co ....może się zorganizujecie też ??? karczek z grila nie jest zły ....tyle mogę zagwarantować ---------- Post dopisany at 09:05 ---------- Poprzedni post napisany at 08:58 ---------- Siemanko, może ma ktoś chęci na grilla dzisiaj w Bielsku Szykuje się spora ekipa zima jest człowieku Artur już Ci odpisał Tam jesteśmy pod dachem z 3 stron ściany...Miszka był.....ktoś jeszcze....bo ja nie pamiętam śmiało -22 było i było ciepło w środku ....to przy obecnych temp. będzie można w krótkim rękawku przy grilu śmigać
Rekomendowane odpowiedzi