Maxito Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 :polew: fura z rosji mistrzostwo świata i te komentarze gość mił tupet żeby takie foty wje... obok głośników ja też sprawdze głosniki może kiedyś to było a2 anie a4 :nabijasie: :nabijasie:
stanley Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 :polew: fura z rosji mistrzostwo świata i te komentarze gość mił tupet żeby takie foty wje... obok głośników ja też sprawdze głosniki może kiedyś to było a2 anie a4 :nabijasie: :nabijasie: Max - sprawdź też dokładnie swojego kaseciaka - może tam jest jakieś stare nagranie byłego właściciela i wytłumaczył wszystko dosłownie
Maxito Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 :polew: fura z rosji mistrzostwo świata i te komentarze gość mił tupet żeby takie foty wje... obok głośników ja też sprawdze głosniki może kiedyś to było a2 anie a4 :nabijasie: :nabijasie: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: Max - sprawdź też dokładnie swojego kaseciaka - może tam jest jakieś stare nagranie byłego właściciela i wytłumaczył wszystko dosłownie [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2009, 21:40_________________________________________________ :polew: z kolekcji keżora polecam gość jes przeje.... [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2009, 21:41_________________________________________________keżor for you o tym gadałem
stanley Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 :polew: fura z rosji mistrzostwo świata i te komentarze gość mił tupet żeby takie foty wje... obok głośników ja też sprawdze głosniki może kiedyś to było a2 anie a4 :nabijasie: :nabijasie: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: Max - sprawdź też dokładnie swojego kaseciaka - może tam jest jakieś stare nagranie byłego właściciela i wytłumaczył wszystko dosłownie [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2009, 21:40_________________________________________________ :polew: z kolekcji keżora polecam gość jes przeje.... [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2009, 21:41_________________________________________________keżor for you o tym gadałem Ken wymiata dosłownie :gwizdanie:
Maxito Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 i ostatnie SPRZEDAM BMW prawie nie jeżdżona [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2009, 21:55_________________________________________________http://www.youtube.com/watch?v=cAjkNYqD3F8&feature=related nie wkleiłem
Bulczas Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 z kolekcji keżora polecam Koles niezle wymiata..
Tzieland Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 qr** sprawdzalem glosniki i mam jakis list jest po angielsku a ja nie rozumiem ;( ale moze ktos mi przetlumaczy ;( "Hi, my name is Ivan. I want to say that your friend, Miszka82, has bought a car that was welded from 4 different cars. Say to him that I'm sorry. Ivan from Russia." Mam tez fotki ale nic z tego nie kumam bo auto po zrobieniu jest srebrne i ma silnik benzynowy, chyba 1,8 ADR
krolu Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 q***wa sprawdzalem glosniki i mam jakis list jest po angielsku a ja nie rozumiem ;( ale moze ktos mi przetlumaczy ;( "Hi, my name is Ivan. I want to say that your friend, Miszka82, has bought a car that was welded from 4 different cars. Say to him that I'm sorry. Ivan from Russia." Mam tez fotki ale nic z tego nie kumam bo auto po zrobieniu jest srebrne i ma silnik benzynowy, chyba 1,8 ADR :polew: :polew: brawo, chłopaki :polew:, nieźle pojechaliście prawie 3 strony dziś :oklaski: :oklaski:, trzeba gliwickie przegonić @Miszka: shit happends ... m
Pucek Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 królu...a Ty sie lepiej zdeklaruj na Gliwickich czy pasuje Ci ten weekend na balowanie! pamiętaj, ja Cię obserwuję
Tzieland Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 to co przetlumaczy mi ktos ten text "zza" mojego glosnika
krolu Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 królu...a Ty sie lepiej zdeklaruj na Gliwickich czy pasuje Ci ten weekend na balowanie! pamiętaj, ja Cię obserwuję Pucek... ja pisałem, że mi to jedno może byc nawet w tygodniu [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2009, 23:45_________________________________________________ to co przetlumaczy mi ktos ten text "zza" mojego glosnika tłumaczenie: Miszka ma super wóz... 300 koni w serii
Tzieland Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 dzieki tak wlasnie myslalem, bo skumalem tylko slowo "Miszka82" i tak mi sie wydawalo, ze to o naszym koledze, no i o 300 kuniach w serii tez cos tam chyba naskrobal
Miszka82 Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 no co wy...chlopaki ? ? ? powaga Tzieland ? ? ? o kur.. ale dol, a cos mi nie pasowala ta izolacja pod podsufitka, nie wiedzialem do konca co ona izoluje a mechanik mi powiedzial, ze to wersja pakiet wypas i ze kabel od navi tam szedl ale przed sprzedaza widocznie niemiec zabral antene razem z kablem a tak powaznie to zmasakrowalem dzis ten mechanizm wycieraczek, efekt-kosz ale to chyba bylo pospawane wiec wymianka na nowy,
krolu Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 no co wy...chlopaki ? ? ? powaga Tzieland ? ? ? o kur.. ale dol, a cos mi nie pasowala ta izolacja pod podsufitka, nie wiedzialem do konca co ona izoluje a mechanik mi powiedzial, ze to wersja pakiet wypas i ze kabel od navi tam szedl ale przed sprzedaza widocznie niemiec zabral antene razem z kablem a tak powaznie to zmasakrowalem dzis ten mechanizm wycieraczek, efekt-kosz ale to chyba bylo pospawane wiec wymianka na nowy, To niezły, z Ciebie mechanik, zepsułeś coś czego się nie da popsuć ... :polew:
Miszka82 Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 no co wy...chlopaki ? ? ? powaga Tzieland ? ? ? o kur.. ale dol, a cos mi nie pasowala ta izolacja pod podsufitka, nie wiedzialem do konca co ona izoluje a mechanik mi powiedzial, ze to wersja pakiet wypas i ze kabel od navi tam szedl ale przed sprzedaza widocznie niemiec zabral antene razem z kablem a tak powaznie to zmasakrowalem dzis ten mechanizm wycieraczek, efekt-kosz ale to chyba bylo pospawane wiec wymianka na nowy, To niezły, z Ciebie mechanik, zepsułeś coś czego się nie da popsuć ... :polew: no jasne jedna srobka mi zostala razem z kawalkiem tego mechanizmu w karoserii, juz mnie kur...wziela, pozniej te trzpienie...no comments,
stanley Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Tzieland. Sprawdź jeszcze drugi głośnik. Może bedzie jeszcze jakaś historia po niemiecku i może będzie dotyczyć auta innego naszego kolegi.
keżor Opublikowano 1 Października 2009 Autor Opublikowano 1 Października 2009 siemka z rana wszystkim Cis, wracasz w końcu na ślunsk , czy ten Twój zacny plan sie udał i zostajesz w Gdańsku ? widziałem swój plan i kurrrrrr... mam we wtorek do 20.30 ;( ale albo nie będe chodził na te przedmioty , albo je jakoś przełoże na inny dzień
lukas309 Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 pytanko jako że jestem nowy chciałem zapytać czy spoty w KATOWICACH są we wtorki co tydzień ????
Kanar Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 tak obecnie spotykamy się pod realem - parking zielony godzina 19 a dziś miałem bliskie spotkanie z pewnym czerwonym yarisem 1.0 :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Kanar co Ty nie powiesz... Jade sobie ktos mnie wyprzedza(w Yarisie 1.0 mam to w pakiecie) a pozniej jeszcze awaryjne...i tutaj zdziwko- mysle sobie o co chodzi, wiec redukcja na jeden i patrze Kanar w Palio Weekend. Te| si przyczailes z furka heh, Pracuje dzi[ nad spalanie tego pascia i zszedlem do 4,8 ale jaka to jest gimnastyka |eby wykrecic takie spalanie. Nadrobie wieczorem bo robie wlew-z ziomkiem z pracy... Wlew wody bo mu si 2 synek urodzil pozdr
Rekomendowane odpowiedzi