Polko_V Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 noo nie gadaj ze az tak grubo no to nic tylko pogratulowac
oprych Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 masz numer do akjama ?????????????????????
Pucek Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Pucuś głowka cała:grin:curva fajnie było tyl,o następnym razem ja będę pił chociaż bym miał jechać z kato 2h:facepalm: Nie, nie boli, tylko nie wiem co masz na myśli z tą głową, czy to że zayebałem o szybę siedząc w bagażniku, czy to przez alkohol
Polko_V Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Pucuś głowka cała:grin:curva fajnie było tyl,o następnym razem ja będę pił chociaż bym miał jechać z kato 2h:facepalm: Nie, nie boli, tylko nie wiem co masz na myśli z tą głową, czy to że zayebałem o szybę siedząc w bagażniku, czy to przez alkohol o te pierwsze, bo wiem że te drugie Cię raczej nie zniszczy:decayed:
Pucek Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Pucuś głowka cała:grin:curva fajnie było tyl,o następnym razem ja będę pił chociaż bym miał jechać z kato 2h:facepalm: Nie, nie boli, tylko nie wiem co masz na myśli z tą głową, czy to że zayebałem o szybę siedząc w bagażniku, czy to przez alkohol o te pierwsze, bo wiem że te drugie Cię raczej nie zniszczy:decayed: Powiem Ci że to już nie te czasy jak się piło 2 dni i nic z tego nie było, chyba się starzeję albo to przez brak cotygodniowej praktyki
tomaszstn Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Pucek, Ty jeszcze młody jesteś a co ja mam powiedzieć
Pucek Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Pucek, Ty jeszcze młody jesteś a co ja mam powiedzieć No tak, ale minęło niespełna 2 lata i już bez formy
Polko_V Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 a ja sobie tera zrobię pssyyt... bo jakoś o 4 nad ranem już mnie nie chciało:grin:
Pucek Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 jak możecie Ale Ty nie wyglądałeś aż tak źle... w sumie nikt nie był mega ściulany
Kędzior Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 jak możecie jaaa pijjaaanyyyyy?? ...
akjam Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Balantajsik + cola... Lubię to! Jak można bezcześcić taki trunek...
Mitshi Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Balantajsik + cola... Lubię to! Jak można bezcześcić taki trunek... Nie każdy na początku przyjmuje taki trunek tylko z lodem.
Rekomendowane odpowiedzi