Pucek Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 no nie powiem...już nie pamiętam takiej yympłeski:kox: To mało z nami przeżyłeś, my tak co dzień imprezowaliśmy, jak nie u Stasiów to znowu u Dimanów, od piątku i imprezy z piatku na niedziele Nooooo z pogorią włącznie
Polko_V Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 no nie powiem...już nie pamiętam takiej yympłeski:kox: To mało z nami przeżyłeś, my tak co dzień imprezowaliśmy, jak nie u Stasiów to znowu u Dimanów, od piątku i imprezy z piatku na niedziele Nooooo z pogorią włącznie
stanley Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 no nie powiem...już nie pamiętam takiej yympłeski:kox: To mało z nami przeżyłeś, my tak co dzień imprezowaliśmy, jak nie u Stasiów to znowu u Dimanów, od piątku i imprezy z piatku na niedziele Baśka wystawi Ci fakturę: połamałeś jej kalendarz w twardej oprawie, rozyebałeś puderek i boli ją cycek
Pucek Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 no nie powiem...już nie pamiętam takiej yympłeski:kox: To mało z nami przeżyłeś, my tak co dzień imprezowaliśmy, jak nie u Stasiów to znowu u Dimanów, od piątku i imprezy z piatku na niedziele Baśka wystawi Ci fakturę: połamałeś jej kalendarz w twardej oprawie, rozyebałeś puderek i boli ją cycek
Polko_V Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 no nie powiem...już nie pamiętam takiej yympłeski:kox: To mało z nami przeżyłeś, my tak co dzień imprezowaliśmy, jak nie u Stasiów to znowu u Dimanów, od piątku i imprezy z piatku na niedziele Baśka wystawi Ci fakturę: połamałeś jej kalendarz w twardej oprawie, rozyebałeś puderek i boli ją cycek przypomniała mi się historia Baśki i cyca...
Kędzior Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 no nie powiem...już nie pamiętam takiej yympłeski:kox: To mało z nami przeżyłeś, my tak co dzień imprezowaliśmy, jak nie u Stasiów to znowu u Dimanów, od piątku i imprezy z piatku na niedziele Baśka wystawi Ci fakturę: połamałeś jej kalendarz w twardej oprawie, rozyebałeś puderek i boli ją cycek przed przyjeciem faktury musze obejrzec "te" straty na zywo pamietam ze raz zesmy sie dosc ostro wydupcyli ---------- Post dopisany at 22:15 ---------- Poprzedni post napisany at 22:14 ---------- wydupcyli w sensie ze przewrocili
stanley Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 no nie powiem...już nie pamiętam takiej yympłeski:kox: To mało z nami przeżyłeś, my tak co dzień imprezowaliśmy, jak nie u Stasiów to znowu u Dimanów, od piątku i imprezy z piatku na niedziele Baśka wystawi Ci fakturę: połamałeś jej kalendarz w twardej oprawie, rozyebałeś puderek i boli ją cycek przed przyjeciem faktury musze obejrzec "te" straty na zywo pamietam ze raz zesmy sie dosc ostro wydupcyli ---------- Post dopisany at 22:15 ---------- Poprzedni post napisany at 22:14 ---------- wydupcyli w sensie ze przewrocili dwa... za pierwszym razem nie udało Ci się połamać kalendarza
Kędzior Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 no nie powiem...już nie pamiętam takiej yympłeski:kox: To mało z nami przeżyłeś, my tak co dzień imprezowaliśmy, jak nie u Stasiów to znowu u Dimanów, od piątku i imprezy z piatku na niedziele Baśka wystawi Ci fakturę: połamałeś jej kalendarz w twardej oprawie, rozyebałeś puderek i boli ją cycek przed przyjeciem faktury musze obejrzec "te" straty na zywo pamietam ze raz zesmy sie dosc ostro wydupcyli ---------- Post dopisany at 22:15 ---------- Poprzedni post napisany at 22:14 ---------- wydupcyli w sensie ze przewrocili dwa... za pierwszym razem nie udało Ci się połamać kalendarza
Polko_V Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 spadam powoli bo o 4.45 trza wstawać do roboty:facepalm: dobranoc:hi:
stanley Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 spadam powoli bo o 4.45 trza wstawać do roboty:facepalm:dobranoc:hi: ja też śpię, dopóki mój mały budzik mnie nie obudzi
Polko_V Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 spadam powoli bo o 4.45 trza wstawać do roboty:facepalm:dobranoc:hi: ja też śpię, dopóki mój mały budzik mnie nie obudzi ...a ja jednak do oglądam "Kości" i spadam nyny:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi