stanley Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 jak do c**ja nazywa się ten program do VAG'owania ? vag com ? czy jak Proszę mi podać dokładną nazwę z odnośnikiem skąd go ściągnę vag-com, ale nie wiem skąd go sciagniesz
Miszka82 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 jak do c**ja nazywa się ten program do VAG'owania ? vag com ? czy jak Proszę mi podać dokładną nazwę z odnośnikiem skąd go ściągnę vag-com, ale nie wiem skąd go sciagniesz a jaki nr tego vag com ?
Kuna Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 âş Vag-Com - roman302 - Chomikuj.pl
stanley Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 âş Vag-Com - roman302 - Chomikuj.pl dokładnie taki:whistling:
Miszka82 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 dzięki Pany idę w kimę jutro będę się bawił tym, mam nadzieję że nic nie popierdolę
Polko_V Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 dzięki Pany idę w kimę jutro będę się bawił tym, mam nadzieję że nic nie popierdolę no jak masz to po PL to nie masz raczej takich możliwości:grin:---------- Post dopisany at 22:55 ---------- Poprzedni post napisany at 22:53 ---------- no to ja ide dobranoc:hi: bo o 4.45 musze wstawać
RalphA4 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Psss 4 piwko, szkoda że nie mogłem dziś do was dojechać :/ ale w czw się bronie wiec musze jeszcze ogarniać prace nastepny wt. się melduje. A co do programu to nie wiem jak wam ale mi te ściagane za huuuu nie działają w sensie pełna wersja, bo cztać kody to luz. Kupilem VCDS i mam w d*pie
akjam Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 akjam ...ten wykresik:slina:Też mnie cieszy. addassko cos nie przyjechał na frytki?
Arturoo Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Siemka.... Miszka Ty to potrafisz precyzyjnie i stanowczo zapytać
Miszka82 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Siemka.... Miszka Ty to potrafisz precyzyjnie i stanowczo zapytać Przecież to jest taka banda, że jak ryja nie wydrzesz to możesz prosić i prosić do usranej śmierci ps manetka Fis już drugi raz awizowana - sprawdzam po nr przesyłki i faktycznie wisi na poczcie w Kato, czyżbym był pijany podając adres do wysyłki pod którym już nie mieszkam od 3 lat ---------- Post dopisany at 09:45 ---------- Poprzedni post napisany at 09:44 ---------- no i Siema
hubtychy Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 dzięki Pany idę w kimę jutro będę się bawił tym, mam nadzieję że nic nie popierdolę no jak masz to po PL to nie masz raczej takich możliwości:grin: Nie znasz chyba możliwości Miszki :polew:
Rekomendowane odpowiedzi