stanley Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 a co k**wa dziś chciałem zdemontować wg opisu tapicerkę klapy bagażnika ale chyba już ktoś tam przede mną był połowa plastików uj***na ---------- Post dopisany at 00:11 ---------- Poprzedni post napisany at 00:10 ---------- przecież wiecie chłopaki że jestem pomocny nie tylko tam
Kędzior Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 TVN Diukowie Hazzardu - Jessica Simpson :slina: PS. tak wiem Stan miales ja :polew::polew:
stanley Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 TVN Diukowie Hazzardu - Jessica Simpson :slina:http://userserve-ak.last.fm/serve/300x300/71902374.png PS. tak wiem Stan miales ja :polew::polew: jej nie miałem, Leonardo Di Carpio, mówił mi, że ona ma penisa- tak więc odpuściłem
Miszka82 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Od kogo Ty kupiłeś ten wóz!? do jakiegoś kolesia
Miszka82 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 chyba już ktoś tam przede mną był połowa plastików uj***na ---------- Post dopisany at 00:11 ---------- Poprzedni post napisany at 00:10 ---------- nie tylko tam o to CI chodziło mendo
salceson108 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 kedzior a ja sie ładnie przywitałem w odpowiednim dziale jakiemu obcemu ja jestem z miko nie z za rzeki
Kędzior Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 kedziora ja sie ładnie przywitałem w odpowiednim dziale jakiemu obcemu ja jestem z miko nie z za rzeki przyjedz na spota, pokaz sie kilka razy i wtedy mozesz o takich rzeczach gadac
Miszka82 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 zapomniałem Wam powiedzieć Universal Chanel Americam Pie 6 ---------- Post dopisany at 00:21 ---------- Poprzedni post napisany at 00:20 ---------- kedziora ja sie ładnie przywitałem w odpowiednim dziale jakiemu obcemu ja jestem z miko nie z za rzeki przyjedz na spota, pokaz sie kilka razy i wtedy mozesz o takich rzeczach gadac to zupełnie tak jak Ty
akjam Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 zapomniałem Wam powiedzieć Universal Chanel Americam Pie 6 Który to kanał na C+ bo nie chce mi się szukać?
Kędzior Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 zapomniałem Wam powiedzieć Universal Chanel Americam Pie 6 ---------- Post dopisany at 00:21 ---------- Poprzedni post napisany at 00:20 ---------- kedziora ja sie ładnie przywitałem w odpowiednim dziale jakiemu obcemu ja jestem z miko nie z za rzeki przyjedz na spota, pokaz sie kilka razy i wtedy mozesz o takich rzeczach gadac to zupełnie tak jak Ty ja wszystko podstepem hehehe
stanley Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 kedziora ja sie ładnie przywitałem w odpowiednim dziale jakiemu obcemu ja jestem z miko nie z za rzeki świetnie, ale nawet Ci z za zrzeki pierwszym swoim postem nie wchodzili tutaj z butami jak Ty wszedłeś... nie jesteśmy warsztatem pomagającym byle jakiemy burakowi... ( to określenie nie jest do Ciebie, ale wierz mi, że takich jak Ty- "pytających" jest tutaj wielu) i w tym miejscu zrozum nas też Poza tym serdecznie zapraszamy CIę na spoty...
Miszka82 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 skąd w Was tyle agresji...to chyba przez ten alkohol ---------- Post dopisany at 00:28 ---------- Poprzedni post napisany at 00:27 ---------- zapomniałem Wam powiedzieć Universal Chanel Americam Pie 6 Który to kanał na C+ bo nie chce mi się szukać? a co ja wszystkie kablówki mam , ja mam jeden przycisk epg i on mi ogarnia wszystko w N
stanley Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 btw Donatan RÓWNONOC - będzie płyta roku.... w sobotę idę kupić ori :naughty:
akjam Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 skąd w Was tyle agresji...to chyba przez ten alkohol ---------- Post dopisany at 00:28 ---------- Poprzedni post napisany at 00:27 ---------- zapomniałem Wam powiedzieć Universal Chanel Americam Pie 6 Który to kanał na C+ bo nie chce mi się szukać? a co ja wszystkie kablówki mam , ja mam jeden przycisk epg i on mi ogarnia wszystko w N Pomocny qr**. BTW Hanna na HBO P.S. Nie wiem który to kanał na N. btw Donatan RÓWNONOC - będzie płyta roku.... w sobotę idę kupić ori :naughty:
salceson108 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 stanlej i kedzior nie popatrzyłem na awatar
Kędzior Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 btw Donatan RÓWNONOC - będzie płyta roku.... w sobotę idę kupić ori :naughty: jakos mnie to nie rusza, wole to
Rekomendowane odpowiedzi