stanley Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 mam 26+ 4 dni zaległego+ 2 dni na opiekę+ przyszłościowe 10 dni tacierzyńskiego, to nam daje 42 dni f*ck...doyebałeś mi...ale roczny urlop wynosi u mnie 31 dni, a nie wierzę, że co roku Twe "zdolności" będą ujawniane:naughty: więc masz 26 i ch...olera róbcie dzieci, a będziecie mieli więcej urlopu
Polko_V Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 ja tam mam 31 a za kilka lat będę miał 34 więc styknie...ale w tym co piszesz masz dużo racji:wink:
stanley Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 ja tam mam 31 a za kilka lat będę miał 34 więc styknie...ale w tym co piszesz masz dużo racji:wink: dziecko/dzieci - to najlepsze co może trafić się człowiekowi
Polko_V Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 ja tam mam 31 a za kilka lat będę miał 34 więc styknie...ale w tym co piszesz masz dużo racji:wink: dziecko/dzieci - to najlepsze co może trafić się człowiekowi wiem...jak będzie Nam dane, to tego doznam:wink:---------- Post dopisany at 00:17 ---------- Poprzedni post napisany at 00:16 ---------- ale póki co to drugie pssyt:decayed:
Polko_V Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 póki co, to kolejne psyt które?? albo lepiej nie mów
stanley Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 póki co, to kolejne psyt które?? albo lepiej nie mów drugie
Polko_V Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 aa...to oszczędnie jak ja...tzw. ekodriving:grin:
stanley Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 aa...to oszczędnie jak ja...tzw. ekodriving:grin: ja yhymm
Polko_V Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 aa...to oszczędnie jak ja...tzw. ekodriving:grin: ja yhymm Ty co nie umiesz spać czy jakieś lewe interesy prowadzisz o tak późnej porze:decayed:??
stanley Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 aa...to oszczędnie jak ja...tzw. ekodriving:grin: ja yhymm Ty co nie umiesz spać czy jakieś lewe interesy prowadzisz o tak późnej porze:decayed:?? oglądamy po raz któryś Kac Vegas w Bangkoku
Polko_V Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 aa...to oszczędnie jak ja...tzw. ekodriving:grin: ja yhymm Ty co nie umiesz spać czy jakieś lewe interesy prowadzisz o tak późnej porze:decayed:?? oglądamy po raz któryś Kac Vegas w Bangkoku zayebiste zyeby są w tym filmie:polew:
stanley Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 aa...to oszczędnie jak ja...tzw. ekodriving:grin: ja yhymm Ty co nie umiesz spać czy jakieś lewe interesy prowadzisz o tak późnej porze:decayed:?? oglądamy po raz któryś Kac Vegas w Bangkoku zayebiste zyeby są w tym filmie:polew: spoko ziomale
Arturoo Opublikowano 17 Lutego 2013 Opublikowano 17 Lutego 2013 ja tam mam 31 a za kilka lat będę miał 34 więc styknie...ale w tym co piszesz masz dużo racji:wink: dziecko/dzieci - to najlepsze co może trafić się człowiekowi Amen. Życzę każdemu tego szczęścia
Rekomendowane odpowiedzi