Kędzior Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 pewnie powtorka w teleexpresie bedzie hehe ---------- Post dopisany at 02:17 ---------- Poprzedni post napisany at 02:01 ---------- Super walka! Saleta wygrał z Gołotą przez nokaut! - sport.gadu-gadu.pl
Arturoo Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 chlory, pijoki i alkusy:decayed: jak tam się wołacie na wsi to powiem Ci mnie osobiście to nie intetesuje
Polko_V Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 chlory, pijoki i alkusy:decayed: jak tam się wołacie na wsi to powiem Ci mnie osobiście to nie intetesuje to takie pozdrowienie:decayed:
Arturoo Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 Czyli jak coś to jakbym kiedy podjechał do Ciebie i tak przy Rodzince się przywitał to to nie będzie źle wyglądało i dobrze znaczy pozytywnie zostanę przez nich odebrany ?
pajda Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 ucho ja dziś basen dopuszczam, zbiera mnie coś w dodatku smarkate lata mi się przypominają
stanley Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 ---------- Post dopisany at 10:49 ---------- Poprzedni post napisany at 10:48 ---------- ucho ja dziś basen dopuszczam, zbiera mnie coś w dodatku smarkate lata mi się przypominają bo się słabo konserwujesz
ucho.77 Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 ---------- Post dopisany at 10:49 ---------- Poprzedni post napisany at 10:48 ---------- ucho ja dziś basen dopuszczam, zbiera mnie coś w dodatku smarkate lata mi się przypominają bo się słabo konserwujesz a koledzy mówili żeby się szczepić dziennie
Polko_V Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 Czyli jak coś to jakbym kiedy podjechał do Ciebie i tak przy Rodzince się przywitał to to nie będzie źle wyglądało i dobrze znaczy pozytywnie zostanę przez nich odebrany ? no nie:decayed: oni i tak wiedzą jaki jestem:grin:
Arturoo Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 Czyli jak coś to jakbym kiedy podjechał do Ciebie i tak przy Rodzince się przywitał to to nie będzie źle wyglądało i dobrze znaczy pozytywnie zostanę przez nich odebrany ? no nie:decayed: oni i tak wiedzą jaki jestem:grin: Oki .....dobrze wiedzieć
Polko_V Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 Czyli jak coś to jakbym kiedy podjechał do Ciebie i tak przy Rodzince się przywitał to to nie będzie źle wyglądało i dobrze znaczy pozytywnie zostanę przez nich odebrany ? no nie:decayed: oni i tak wiedzą jaki jestem:grin: Oki .....dobrze wiedzieć spoko, ich już i tak u mnie nic nie zdziwi...
pajda Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 ---------- Post dopisany at 10:49 ---------- Poprzedni post napisany at 10:48 ---------- ucho ja dziś basen dopuszczam, zbiera mnie coś w dodatku smarkate lata mi się przypominają bo się słabo konserwujesz za to ty się konserwujesz dziennie
stanley Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 ---------- Post dopisany at 10:49 ---------- Poprzedni post napisany at 10:48 ---------- ucho ja dziś basen dopuszczam, zbiera mnie coś w dodatku smarkate lata mi się przypominają bo się słabo konserwujesz za to ty się konserwujesz dziennie dokadnie
Rekomendowane odpowiedzi