Polko_V Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Gdzieś mi ktoś mówił, że teraz jak wdupisz w jakąś dziurę na drodze to nie musisz wzywać policji tylko zrobić zdjęcie - jak masz czym, napisać "raport" i wysłać do zarządu dróg. Nie chce mi się w to wierzyć ale może jestem niedowiarkiem. Wiecie coś na ten temat?gdzies pokazywali kolesia jak wezwal policje do takiego przypadku i policja mu dala mandat ale juz niepamietam za co dokaldnie hehe :hi:po kilkudniowej przerwie... ...za to, że nie zastosował się do znaku...o nie równej i uszkodzonej nawierzchni czyt. "dziury".
Kędzior Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Akjam no zyje zyje ale co to za zycie hehe Zaręczyłeś się już? do tego trzeba mieć jaja chyba zwiazane przez babe
Arturoo Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Akjam no zyje zyje ale co to za zycie hehe Zaręczyłeś się już? do tego trzeba mieć jaja chyba zwiazane przez babe
Arturoo Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 tez bym sie napil wodeczki ja pier**le....telefon masz by tylko budzik ustawiać ??????????????????? było zadzwonić....ja zimnej nigdy nie odmawiam ---------- Post dopisany at 21:26 ---------- Poprzedni post napisany at 21:24 ---------- pyrsk by 6
Polko_V Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 ja też się dziś delektuję, ale i oczywiście na alko-wątku...psssyt:decayed:
akjam Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Wypijcie moje zdrowie. Obiecuję, że jak już będę zdrów to wypije za Was.
Kędzior Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 tez bym sie napil wodeczki ja pier**le....telefon masz by tylko budzik ustawiać ??????????????????? było zadzwonić....ja zimnej nigdy nie odmawiam ---------- Post dopisany at 21:26 ---------- Poprzedni post napisany at 21:24 ---------- pyrsk by 6 nieposiadam wlasnego mieszkania zeby organizowac popijawy
pajda Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 no siemka z wieczora dziś złamałem moja zasade i poszłem na: Drogówka (2013) - Filmweb
Kędzior Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 no siemka z wieczora dziś złamałem moja zasade i poszłem na: Drogówka (2013) - Filmweb i jak?
akjam Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 to jeszcze cię nie wypuścili do domuJestem już na chacie ale jak to po zabiegu. Antybiotyki. Etc. akjam nie ma problemu no siemka z wieczora dziś złamałem moja zasade i poszłem na: Drogówka (2013) - Filmweb i jak? Mnie się podobał.
Arturoo Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 [[/b]QUOTE=Kędzior;3371568]tez bym sie napil wodeczki ja pier**le....telefon masz by tylko budzik ustawiać ??????????????????? było zadzwonić....ja zimnej nigdy nie odmawiam ---------- Post dopisany at 21:26 ---------- Poprzedni post napisany at 21:24 ---------- pyrsk by 6 nieposiadam wlasnego mieszkania zeby organizowac popijawy PKS'em na spoty nie jeździsz....... to byłoby tyrknąć zara bede i bym poczekal z kolejka Jeszcze trzezwego z domu nie puscilem .....by mnie obsmarowal ---------- Post dopisany at 09:11 ---------- Poprzedni post napisany at 09:04 ---------- Nawet Hammer jak trza bylo wypic to pil bez cyganienia ....bide mial z wsiadaniem do auta ale nie przeszkadzalo mu to zupelnie ......... Fakt watroby nie zalowal jak mi sie Maluszek urodzil PS Nie znacie kogos ,kto kufra na dach by na kilka dni pozyczyl ? Mocowania do avanta b5 moga byc ....nie bede grymasil Na BT sie chce zapakowac , .
Rekomendowane odpowiedzi