Arturoo Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 Aaaaa... bym zapomniał! Kto dziś będzie? Może na kawusie wpadne ......też no i na jakiego padlino-pochodnego kebaba
Arturoo Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 ja 50/50 Strasznie przepisowo się przemieszczasz
Mitshi Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 ja 50/50 Strasznie przepisowo się przemieszczasz
Grisza79 Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 A Ja się za chu... nie ogarne. Chciałem wpaść już nie raz, ale zawsze k**wa coś !! Coś czuje że dopiero w Bukowinie się zobacze z co niektórymi
Polko_V Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 narazie on choruje więc mu jest nie potrzebny:decayed:---------- Post dopisany at 19:41 ---------- Poprzedni post napisany at 18:30 ---------- no chlory...robimy pssyyt:naughty: ?? bo ja już pssyt:beer: widzę, że katowickie ci podpasiły i dzień dobry:hi:
akjam Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 A Ja się za chu... nie ogarne. Chciałem wpaść już nie raz, ale zawsze k**wa coś !! Coś czuje że dopiero w Bukowinie się zobacze z co niektórymi No mógłbyś wpaść wreszcie bo już kope lat...
Arturoo Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 Wpadnij Grisza......kope lat ....ehhhhhh.......te zarobasy ......
Maxito Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 wpadnę- Akjam specjalnie dla Ciebie :grin:
Rekomendowane odpowiedzi