Pucek Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 NIE, na śpiocha robi się dzieci a ja po tym weekendzie mam "ich" dość z Dimanem mieliśmy nadzieję chociaż na lody...co Bukowina to nic Nawet nie gadaj, nawet z nią wziąłem kąpiel i też nic
stanley Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 NIE, na śpiocha robi się dzieci a ja po tym weekendzie mam "ich" dość z Dimanem mieliśmy nadzieję chociaż na lody...co Bukowina to nic Nawet nie gadaj, nawet z nią wziąłem kąpiel i też nic może Gregory w tym samym czasie siedział na kiblu
Pucek Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 NIE, na śpiocha robi się dzieci a ja po tym weekendzie mam "ich" dość z Dimanem mieliśmy nadzieję chociaż na lody...co Bukowina to nic Nawet nie gadaj, nawet z nią wziąłem kąpiel i też nic może Gregory w tym samym czasie siedział na kiblu O nim już nie chce słyszeć, nie dość że mi nakruszył pączkiem w aucie to na dodatek zostawił mi na fotelu woreczek po tym właśnie pączku
stanley Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 NIE, na śpiocha robi się dzieci a ja po tym weekendzie mam "ich" dość z Dimanem mieliśmy nadzieję chociaż na lody...co Bukowina to nic Nawet nie gadaj, nawet z nią wziąłem kąpiel i też nic może Gregory w tym samym czasie siedział na kiblu O nim już nie chce słyszeć, nie dość że mi nakruszył pączkiem w aucie to na dodatek zostawił mi na fotelu woreczek po tym właśnie pączku do woreczka się spuścił, a podczas jazdy puszczał mokre bąki
Pucek Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 NIE, na śpiocha robi się dzieci a ja po tym weekendzie mam "ich" dość z Dimanem mieliśmy nadzieję chociaż na lody...co Bukowina to nic Nawet nie gadaj, nawet z nią wziąłem kąpiel i też nic może Gregory w tym samym czasie siedział na kiblu O nim już nie chce słyszeć, nie dość że mi nakruszył pączkiem w aucie to na dodatek zostawił mi na fotelu woreczek po tym właśnie pączku do woreczka się spuścił, a podczas jazdy puszczał mokre bąki Weeeź na mnie już czas
Arturoo Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Nie wiem czy wszyscy by przeżyli... nooo
ucho.77 Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Nie wiem czy wszyscy by przeżyli... nooo
stanley Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 podajcie nr do Keżora ---------- Post dopisany at 15:48 ---------- Poprzedni post napisany at 15:44 ---------- juz mam
Rekomendowane odpowiedzi