Arturoo Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 pyrsk , akjam, ucho.77 dzięki Pany za pomoc :notworthy:
Polko_V Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 pyrsk ,akjam, ucho.77 dzięki Pany za pomoc :notworthy: dziś tyskacza sączę a cóż Ci się stało... ??
Arturoo Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 siedzę w domu popijam coś by mi wątroba nie oszalała i nie myślałą ,że nie dbam o nią
Polko_V Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 siedzę w domu popijam coś by mi wątroba nie oszalała i nie myślałą ,że nie dbam o nią po prostu nie dajesz jej zapomnieć o sobie:decayed:
Polko_V Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 ja tylko tak...na przeczyszczenie nerek...
Polko_V Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 thx z spotai już szfaby 1-0 dobrze, że ja w ogóle się sportem..."nie interere":grin:
akjam Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Dzięx za spota! Arturoo, cała przyjemność po mojej stronie. Szwaby w gazie. BTW pedały parkować nie potrafią!:decayed:
pajda Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Dzięx za spota! Arturoo, cała przyjemność po mojej stronie. Szwaby w gazie. BTW pedały parkować nie potrafią!:decayed: hehe dobrze żę poczekałem na rozwój sytuacji - lansiarzu
ucho.77 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 THX za spota Dzięx za spota! Arturoo, cała przyjemność po mojej stronie. Szwaby w gazie. BTW pedały parkować nie potrafią!:decayed: hehe dobrze żę poczekałem na rozwój sytuacji - lansiarzu napinacz
akjam Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Dzięx za spota! Arturoo, cała przyjemność po mojej stronie. Szwaby w gazie. BTW pedały parkować nie potrafią!:decayed: hehe dobrze żę poczekałem na rozwój sytuacji - lansiarzu Pełen luz. Barca 1:0:banan:
Arturoo Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 rumu nie piłem.........nie kombinuję by mi się po jakim specyfiku film nie urwał :polew::polew::polew::polew:
ucho.77 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 rumu nie piłem.........nie kombinuję by mi się po jakim specyfiku film nie urwał :polew::polew::polew::polew: nie wiesz co dobre to dla zdrowia:whistling:
Rekomendowane odpowiedzi