tomaszstn Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 A mi za siedzenie w pracy na forum A4 dali podwyżkę :grin::grin: szczęściarz:kox: W sumie to moja firma jest specyficzna, im więcej pracowałem tym gorszą miałem opinię i słabsze zarobki, teraz cenię swój czas to i jest szacun i podwyżki
Polko_V Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 A mi za siedzenie w pracy na forum A4 dali podwyżkę :grin::grin: szczęściarz:kox: W sumie to moja firma jest specyficzna, im więcej pracowałem tym gorszą miałem opinię i słabsze zarobki, teraz cenię swój czas to i jest szacun i podwyżki CV, podanie...2 zdjęcia...co jeszcze trzeba...?? Ja się bardzo będę starał, aby mniej pracować
stanley Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 A mi za siedzenie w pracy na forum A4 dali podwyżkę :grin::grin: szczęściarz:kox: W sumie to moja firma jest specyficzna, im więcej pracowałem tym gorszą miałem opinię i słabsze zarobki, teraz cenię swój czas to i jest szacun i podwyżki to jakiś zakład pogrzebowy ?
Polko_V Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Brak przyjęć curvaaa... ps. zakład tez może być
stanley Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 ja się zbieram... jutro znowu nierówna walka z wiatrakami
tomaszstn Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Jak się nie postawisz to Cię pogrzebią żywcem
Polko_V Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 ja się zbieram... jutro znowu nierówna walka z wiatrakami y.yy...chciałeś powiedzieć z wirnikami:whistling:
tomaszstn Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 ja się zbieram... jutro znowu nierówna walka z wiatrakami No, u mnie też, chyba również spadam
Polko_V Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 no to ja już tez się ewakuuję... ...dobranoc
Rekomendowane odpowiedzi