Kędzior Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 ale doj**ałem wczoraj w Zakopcu alkon, tez bym sie skurwil
pajda Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Młodość, Trzeźwość, Dyscyplina hmm jedno piwko na rowerku tylko
stanley Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 turbo założone, trzeba jescze gruche porządnie wysterować, curva, ale mam lęki przy dodowaniu gazu
Kędzior Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Młodość, Trzeźwość, Dyscyplina hmm jedno piwko na rowerku tylko dotarles do pierwszego lepszego baru i baza? hehe ---------- Post dopisany at 20:08 ---------- Poprzedni post napisany at 20:07 ---------- turbo założone, trzeba jescze gruche pożadnie wysterować, curva, ale mam lęki przy dodowaniu gazu jak chcesz to moge zrobic jazde testowa hehehe i co wina turbiny byla?
stanley Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Młodość, Trzeźwość, Dyscyplina hmm jedno piwko na rowerku tylko dotarles do pierwszego lepszego baru i baza? hehe ---------- Post dopisany at 20:08 ---------- Poprzedni post napisany at 20:07 ---------- turbo założone, trzeba jescze gruche pożadnie wysterować, curva, ale mam lęki przy dodowaniu gazu jak chcesz to moge zrobic jazde testowa hehehe i co wina turbiny byla? poza turbiną wszystko jest ok, więc coś ciulato zregenerowana chyba
Kędzior Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Młodość, Trzeźwość, Dyscyplina hmm jedno piwko na rowerku tylko dotarles do pierwszego lepszego baru i baza? hehe ---------- Post dopisany at 20:08 ---------- Poprzedni post napisany at 20:07 ---------- turbo założone, trzeba jescze gruche pożadnie wysterować, curva, ale mam lęki przy dodowaniu gazu jak chcesz to moge zrobic jazde testowa hehehe i co wina turbiny byla? poza turbiną wszystko jest ok, więc coś ciulato zregenerowana chyba a mowilem ci laduj gt22
pajda Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Młodość, Trzeźwość, Dyscyplina hmm jedno piwko na rowerku tylko dotarles do pierwszego lepszego baru i baza? heh mylisz się 34km możesz sprawdzić na endomondo ---------- Post dopisany at 20:16 ---------- Poprzedni post napisany at 20:15 ---------- turbo założone, trzeba jescze gruche porządnie wysterować, curva, ale mam lęki przy dodowaniu gazu sprzedaj:whistling: sprzedam ci moje B6 i już nie bedziesz miał obaw
Kędzior Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 możesz sprawdzić na endomondo a ty co taki nowoczesny sie zrobiles hehe
Rekomendowane odpowiedzi