pajda Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 możesz sprawdzić na endomondo a ty co taki nowoczesny sie zrobiles hehe zawsze byłem
stanley Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Młodość, Trzeźwość, Dyscyplina hmm jedno piwko na rowerku tylko dotarles do pierwszego lepszego baru i baza? heh mylisz się 34km możesz sprawdzić na endomondo ---------- Post dopisany at 20:16 ---------- Poprzedni post napisany at 20:15 ---------- turbo założone, trzeba jescze gruche porządnie wysterować, curva, ale mam lęki przy dodowaniu gazu sprzedaj:whistling: sprzedam ci moje B6 i już nie bedziesz miał obaw słaba by była ta przesiadka
pajda Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Młodość, Trzeźwość, Dyscyplina hmm jedno piwko na rowerku tylko dotarles do pierwszego lepszego baru i baza? heh mylisz się 34km możesz sprawdzić na endomondo ---------- Post dopisany at 20:16 ---------- Poprzedni post napisany at 20:15 ---------- turbo założone, trzeba jescze gruche porządnie wysterować, curva, ale mam lęki przy dodowaniu gazu sprzedaj:whistling: sprzedam ci moje B6 i już nie bedziesz miał obaw słaba by była ta przesiadka no tak od razu B8 albo A6 C6:whistling:
stanley Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Młodość, Trzeźwość, Dyscyplina hmm jedno piwko na rowerku tylko dotarles do pierwszego lepszego baru i baza? heh mylisz się 34km możesz sprawdzić na endomondo ---------- Post dopisany at 20:16 ---------- Poprzedni post napisany at 20:15 ---------- turbo założone, trzeba jescze gruche porządnie wysterować, curva, ale mam lęki przy dodowaniu gazu sprzedaj:whistling: sprzedam ci moje B6 i już nie bedziesz miał obaw słaba by była ta przesiadka no tak od razu B8 albo A6 C6:whistling: dokładnie albo RS4 B5
Pucek Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Młodość, Trzeźwość, Dyscyplina hmm jedno piwko na rowerku tylko dotarles do pierwszego lepszego baru i baza? heh mylisz się 34km możesz sprawdzić na endomondo ---------- Post dopisany at 20:16 ---------- Poprzedni post napisany at 20:15 ---------- turbo założone, trzeba jescze gruche porządnie wysterować, curva, ale mam lęki przy dodowaniu gazu sprzedaj:whistling: sprzedam ci moje B6 i już nie bedziesz miał obaw słaba by była ta przesiadka no tak od razu B8 albo A6 C6:whistling: dokładnie albo RS4 B5 Eeee tam, wystarczy 2.7 BiT pod maską Pyrsk
Miszka82 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Pyrsk... mma attack... czym oni nas karmią w tej TV - chodzi mi tu o ostatnią walkę
ucho.77 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 ---------- Post dopisany at 10:24 ---------- Poprzedni post napisany at 10:20 ---------- Mozna i tak spelniac marzenia - Fotosy - 26/11278 - Fotosy - Poboczem.pl :polew::polew::polew: każdy chce mieć swoje RS
pajda Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Różowe fele hehello kici - Fotosy - 29/11278 - Fotosy - Poboczem.pl ucho pasowałby do twojego 2,5
Arturoo Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 no to psyt turbina made in italy wpada jutro ( mam nadzieję) on board - ciekawe jak długo wytrzyma:whistling: ....... w czwartek jak będzie Miron to możemy zobaczyć jak chodzi Różowe fele hehello kici - Fotosy - 29/11278 - Fotosy - Poboczem.plucho pasowałby do twojego 2,5 jakby pod niego projektowane :grin::grin::grin::grin:
ucho.77 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Różowe fele hehello kici - Fotosy - 29/11278 - Fotosy - Poboczem.plucho pasowałby do twojego 2,5 jakby pod niego projektowane :grin::grin::grin::grin: :slina:miodzio
stanley Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Pany, co robimy z wtorkiem ?? spotykamy się z godzinę wcześniej na dolinie ??? Co prawda ja pracuję do 19, ale do Was dojadę
Miszka82 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Pany, co robimy z wtorkiem ?? spotykamy się z godzinę wcześniej na dolinie ???Co prawda ja pracuję do 19, ale do Was dojadę ---------- Post dopisany at 14:33 ---------- Poprzedni post napisany at 14:31 ---------- a jeśli chodzi o moja skromna osobę to wolałbym na 18-tą
Rekomendowane odpowiedzi