stanley Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 za wózkiem będziem jeździli My znowu kupujemy uzywkę nie widzę sensu kupować na 6-8 mies nowego wózka
Miszka82 Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 za wózkiem będziem jeździli My znowu kupujemy uzywkę nie widzę sensu kupować na 6-8 mies nowego wózka no ja też wolałbym to tak załatwić ale moja chce jeszcze zobaczyć, przejechać się wózkiem - przeca to nie auto wystarczą 4 kółka i wio
stanley Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 za wózkiem będziem jeździli My znowu kupujemy uzywkę nie widzę sensu kupować na 6-8 mies nowego wózka no ja też wolałbym to tak załatwić ale moja chce jeszcze zobaczyć, przejechać się wózkiem - przeca to nie auto wystarczą 4 kółka i wio te baby
stanley Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 faza jest myk drinek no to psyt... a mówiłem, że City Rock byłby dzisiaj dobrą opcją
Miszka82 Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 faza jest myk drinek no to psyt... a mówiłem, że City Rock byłby dzisiaj dobrą opcją i jutro byłbym trup, z resztą zauważyłem, że jak walę w knajpie to jak najszybciej i wio do dom, trzeba zaliczyć balety z dens florem inaczej padnę
pajda Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 faza jest myk drinek no to psyt... a mówiłem, że City Rock byłby dzisiaj dobrą opcją no bardzo dobrą
Kędzior Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 faza jest myk drinek no to psyt... a mówiłem, że City Rock byłby dzisiaj dobrą opcją i jutro byłbym trup, z resztą zauważyłem, że jak walę w knajpie to jak najszybciej i wio do dom, trzeba zaliczyć balety z dens florem inaczej padnę jestem za
Miszka82 Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 faza jest myk drinek no to psyt... a mówiłem, że City Rock byłby dzisiaj dobrą opcją i jutro byłbym trup, z resztą zauważyłem, że jak walę w knajpie to jak najszybciej i wio do dom, trzeba zaliczyć balety z dens florem inaczej padnę jestem za ok zapytam Eweliny czy możesz
Kędzior Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 faza jest myk drinek no to psyt... a mówiłem, że City Rock byłby dzisiaj dobrą opcją i jutro byłbym trup, z resztą zauważyłem, że jak walę w knajpie to jak najszybciej i wio do dom, trzeba zaliczyć balety z dens florem inaczej padnę jestem za ok zapytam Eweliny czy możesz no to juz zem poszedl :polew:
stanley Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 faza jest myk drinek no to psyt... a mówiłem, że City Rock byłby dzisiaj dobrą opcją i jutro byłbym trup, z resztą zauważyłem, że jak walę w knajpie to jak najszybciej i wio do dom, trzeba zaliczyć balety z dens florem inaczej padnę jestem za ok zapytam Eweliny czy możesz no to juz zem poszedl :polew: mogę Ci to pochytać, ty pójdziesz z Miszką na balety, ja pijadę do Eweliny z resztą i tak ostatnio zostawiłem u niej zegarek
Miszka82 Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 faza jest myk drinek no to psyt... a mówiłem, że City Rock byłby dzisiaj dobrą opcją i jutro byłbym trup, z resztą zauważyłem, że jak walę w knajpie to jak najszybciej i wio do dom, trzeba zaliczyć balety z dens florem inaczej padnę jestem za ok zapytam Eweliny czy możesz no to juz zem poszedl :polew: mogę Ci to pochytać, ty pójdziesz z Miszką na balety, ja pijadę do Eweliny z resztą i tak ostatnio zostawiłem u niej zegarek aaaaa to był Twój zegarek , to ja go mam bo mi się pojebały na tym blacie pod lustrem w łazience
Kędzior Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 dala mi go w prezencie a na drugi dzien mi sie stracil... to juz wiem gdzie jest a taki fajny amerykanski hehe :polew:
Miszka82 Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 moja była montana z 32 melodyjkami masz go ?
Kędzior Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 moja była montana z 32 melodyjkami masz go ?mam ale padly juz baterie
Miszka82 Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 moja była montana z 32 melodyjkami masz go ?mam ale padly juz baterie no właśnie miałem pisać żebyś wymienił, jutro odbiorę to ma działać
Kędzior Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 moja była montana z 32 melodyjkami masz go ?mam ale padly juz baterie no właśnie miałem pisać żebyś wymienił, jutro odbiorę to ma działać hehehe widze ze dryny juz ci w glowce zamieszaly hehe
Arturoo Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 moja była montana z 32 melodyjkami masz go ?mam ale padly juz baterie no właśnie miałem pisać żebyś wymienił, jutro odbiorę to ma działać hehehe widze ze dryny juz ci w glowce zamieszaly hehe i to tak dość chyba ---------- Post dopisany at 23:38 ---------- Poprzedni post napisany at 23:37 ---------- pyrsk szklaneczka
Rekomendowane odpowiedzi