stanley Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 to psyt ---------- Post dopisany at 21:54 ---------- Poprzedni post napisany at 21:52 ---------- niezły lachon na scenie
stanley Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Keżor, kiedy przyjeżdżasz swoją B5 na spota i dlaczego nie jedziesz na Zator ?
Miszka82 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Pany moze jakis grill w wtorek ... Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
keżor Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2013 Keżor, kiedy przyjeżdżasz swoją B5 na spota i dlaczego nie jedziesz na Zator ? jak w końcu odpali a na zator chyba pojade samej wieży przecież nie puszczę
stanley Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Keżor, kiedy przyjeżdżasz swoją B5 na spota i dlaczego nie jedziesz na Zator ? jak w końcu odpali a na zator chyba pojade samej wieży przecież nie puszczę możemy CI pomóc z Kędziorem ale pod jednym warunkiem, zaprosisz koleżankę z którą byłeś na ostatnim spocie
keżor Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2013 Keżor, kiedy przyjeżdżasz swoją B5 na spota i dlaczego nie jedziesz na Zator ? jak w końcu odpali a na zator chyba pojade samej wieży przecież nie puszczę możemy CI pomóc z Kędziorem ale pod jednym warunkiem, zaprosisz koleżankę z którą byłeś na ostatnim spocie nie zaproszę , bo ją lubię
stanley Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Keżor, kiedy przyjeżdżasz swoją B5 na spota i dlaczego nie jedziesz na Zator ? jak w końcu odpali a na zator chyba pojade samej wieży przecież nie puszczę możemy CI pomóc z Kędziorem ale pod jednym warunkiem, zaprosisz koleżankę z którą byłeś na ostatnim spocie nie zaproszę , bo ją lubię nie będziesz żałował, przyniósłbym swoje złote myśli, to by mi się wpisała A i Ty z Kędziorem wpisalibyście się na ten 2013 rok
Arturoo Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zdrówko .... ---------- Post dopisany at 23:52 ---------- Poprzedni post napisany at 23:50 ---------- Pany moze jakis grill w wtorek ... Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2 Nie stresuj się.....on miał ciężkie dzieciństwo.............mało tego .....ma dalej
ucho.77 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zdrówko ....---------- Post dopisany at 23:52 ---------- Poprzedni post napisany at 23:50 ---------- Pany moze jakis grill w wtorek ... Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2 Nie stresuj się.....on miał ciężkie dzieciństwo.............mało tego .....ma dalej co się dziwić koledze na Żorach każą mu w seacie siedzieć woli się spytać
Rekomendowane odpowiedzi