Miszka82 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 też tak macie, że niektóre pw nie zapisują się w wysłanych?? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! te forum jest zjebane... jak ono mnie wk***ia... mi się żadne nie zapisują ale to dobrze bo po co
krolu Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Pytanie jak z trwałością, 80$ z kw to w sumie polowa tego co na ebayu.zamówie taki wyłącznik świateł i zobaczę jak to wygląda...
H4mm3R Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 też tak macie, że niektóre pw nie zapisują się w wysłanych?? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! te forum jest zjebane... jak ono mnie wk***ia... W sumie żadne, chyba że sobie zaznaczysz żeby zapisało albo w ustawieniach zmienisz.
krolu Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Już wiem jaka jakość...http://i01.i.aliimg.com/img/pb/183/303/426/426303183_821.jpg podoba mi się nazwa producenta "oksuplier" :naughty: ---------- Post dopisany at 11:33 ---------- Poprzedni post napisany at 11:31 ---------- też tak macie, że niektóre pw nie zapisują się w wysłanych?? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! te forum jest zjebane... jak ono mnie wk***ia... W sumie żadne, chyba że sobie zaznaczysz żeby zapisało albo w ustawieniach zmienisz. mam zaznaczone żeby się zapisywały, np. śle coś do miszki jakas pierdołę to się zapisze, a wysyłam do kogoś innego referat o egrze w 1,9 tdi... na 5 stron to się nie zapisze... ;//////////
Polko_V Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 też tak macie, że niektóre pw nie zapisują się w wysłanych?? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! te forum jest zjebane... jak ono mnie wk***ia... W sumie żadne, chyba że sobie zaznaczysz żeby zapisało albo w ustawieniach zmienisz. mnie się wszystkie zapisują
stanley Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Krolu, sorry, że wczoraj już nie zadzwoniłem, ale zapomniałem Ci to sprawdzić
krolu Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Krolu, sorry, że wczoraj już nie zadzwoniłem, ale zapomniałem Ci to sprawdzić zadzwonie w pon się przypomnieć
stanley Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Krolu, sorry, że wczoraj już nie zadzwoniłem, ale zapomniałem Ci to sprawdzić zadzwonie w pon się przypomnieć we wtorek poniedzialek mam wolny
krolu Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Krolu, sorry, że wczoraj już nie zadzwoniłem, ale zapomniałem Ci to sprawdzić zadzwonie w pon się przypomnieć we wtorek poniedzialek mam wolny jeszcze bym chciał uszczelkę pokrywy zaworów do eSy ori z ASO zadzwonię
stanley Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Krolu, sorry, że wczoraj już nie zadzwoniłem, ale zapomniałem Ci to sprawdzić zadzwonie w pon się przypomnieć we wtorek poniedzialek mam wolny jeszcze bym chciał uszczelkę pokrywy zaworów do eSy ori z ASO zadzwonię parenaście złotych
krolu Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Krolu, sorry, że wczoraj już nie zadzwoniłem, ale zapomniałem Ci to sprawdzić zadzwonie w pon się przypomnieć we wtorek poniedzialek mam wolny jeszcze bym chciał uszczelkę pokrywy zaworów do eSy ori z ASO zadzwonię parenaście złotych dlatego się szarpnąłem na ORI a te grzybki też się da wymienić ?? bo się troszkę pocą
Miszka82 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Krolu, sorry, że wczoraj już nie zadzwoniłem, ale zapomniałem Ci to sprawdzić zadzwonie w pon się przypomnieć we wtorek poniedzialek mam wolny jeszcze bym chciał uszczelkę pokrywy zaworów do eSy ori z ASO zadzwonię parenaście złotych mega tanio ja do ADR płaciłem coś koło stówki, chyba trzeba będzie zacząć się serwisować w ASO jak taka taniocha
keżor Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2013 Krolu, sorry, że wczoraj już nie zadzwoniłem, ale zapomniałem Ci to sprawdzić zadzwonie w pon się przypomnieć we wtorek poniedzialek mam wolny jeszcze bym chciał uszczelkę pokrywy zaworów do eSy ori z ASO zadzwonię parenaście złotych dlatego się szarpnąłem na ORI a te grzybki też się da wymienić ?? bo się troszkę pocą grzybki to tylko ozdoba jak już to śrubki i podkładki byś musiał wymienić
krolu Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 grzybki to tylko ozdoba jak już to śrubki i podkładki byś musiał wymienić No o to mi chodziło przecież
keżor Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2013 https://vimeo.com/41279217 ryje mi banie to auto i ta nuta i niech mi ktoś powie , że b6 czy b7 jest fajniejsze
ucho.77 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 https://vimeo.com/41279217 ryje mi banie to auto i ta nuta i niech mi ktoś powie , że b6 czy b7 jest fajniejsze ale ta są rodzynki:wink:
krolu Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 https://vimeo.com/41279217 ryje mi banie to auto i ta nuta i niech mi ktoś powie , że b6 czy b7 jest fajniejsze oglądałem, to wcześniej na fb i miałem pytać zwróciłeś uwagę na jego progi? to nie są ani z eSy and i eRSy.. jakieś nie ori laminat? ale fanie wyglądają
ucho.77 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Only Air on Vimeo ---------- Post dopisany at 13:44 ---------- Poprzedni post napisany at 13:43 ---------- Ben Thomas' B5 Wagon on Vimeo
krolu Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Only Air on Vimeo---------- Post dopisany at 13:44 ---------- Poprzedni post napisany at 13:43 ---------- Ben Thomas' B5 Wagon on Vimeo MRC WIDEBODY S4 on Vimeo moim zdaniem ten jest the best :fap: :fap:
Rekomendowane odpowiedzi