H4mm3R Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 mario za***iście ze masz nowy mobil ale dlaczego sie w kazdym poscie nim chwalisz? wytlumacz mi to seaciazu Takich jest więcej osiołów co nie potrafią tego durnego podpisu w taptalku wyłączyć a ja lubię mój podpis... wtedy wiadomo, że ktoś pisze z komórki, można mu wybaczyć błędy i literówki.. Jak piszesz z taptalka to główny tytuł tematu jest pogrubioną czcionką nad każdą Twoją wiadomością
krolu Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 nie kazdy o tym wie - sprawdzam ;D Wysłane z mojego GT-I9001 ---------- Post dopisany at 20:18 ---------- Poprzedni post napisany at 20:17 ---------- mario za***iście ze masz nowy mobil ale dlaczego sie w kazdym poscie nim chwalisz? wytlumacz mi to seaciazu Takich jest więcej osiołów co nie potrafią tego durnego podpisu w taptalku wyłączyć a ja lubię mój podpis... wtedy wiadomo, że ktoś pisze z komórki, można mu wybaczyć błędy i literówki.. Jak piszesz z taptalka to główny tytuł tematu jest pogrubioną czcionką nad każdą Twoją wiadomością Aaaa faktycznie - szacun - czegoś nowego się dowiedziałem na tym forum w końcu
diman Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Diman - wiem ze masz nie daleko do tego sklepu (firmy) podjechał byś tam i zawinoł mi takie o ile to nie będzie dla ciebie problemdywaniki welurowe Audi A4 B6 /B7 PFI lux-poliamid (3265560768) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. się robi jutro tam podjadę i jak będą dostępne to ci je wezmę nie ma sprawy
H4mm3R Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 takie czy takie ?1- ZESTAW 108EL KLUCZY KLUCZE NASADOWE 6-22 mm GRATIS (3286281952) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. 2- ZESTAW 94el KLUCZY KLUCZE NASADOWE+GRATIS 6-22mm (3302335345) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Stanley ma rabat na > KLUCZE NASADOWE STANLEY EXPERT 97 TLG MAXI-DRIVE (3235767717) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Miszka82 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 takie czy takie ?1- ZESTAW 108EL KLUCZY KLUCZE NASADOWE 6-22 mm GRATIS (3286281952) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. 2- ZESTAW 94el KLUCZY KLUCZE NASADOWE+GRATIS 6-22mm (3302335345) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Stanley ma rabat na > KLUCZE NASADOWE STANLEY EXPERT 97 TLG MAXI-DRIVE (3235767717) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. on to rozdaje jako wizytówki
Miszka82 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 psyt po spacerze widziałech dziś Twoje be 6 pod blokiem i kropka z nowa szybą ps mało dostał
ucho.77 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 psyt po spacerze widziałech dziś Twoje be 6 pod blokiem i kropka z nowa szybą ps mało dostał powiem że jeszcze się dobrze nie przyglądałem kropkowi ale jest dobrze a mój z powrotem na warsztat musi trafić do Zatora sprawny musi być
oprych Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Diman - wiem ze masz nie daleko do tego sklepu (firmy) podjechał byś tam i zawinoł mi takie o ile to nie będzie dla ciebie problemdywaniki welurowe Audi A4 B6 /B7 PFI lux-poliamid (3265560768) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. się robi jutro tam podjadę i jak będą dostępne to ci je wezmę nie ma sprawy z góry dzięki oczywiście kolor czarny o ile będzie a jak nie to zbliżony do czarnego chyba antracyt
diman Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Diman - wiem ze masz nie daleko do tego sklepu (firmy) podjechał byś tam i zawinoł mi takie o ile to nie będzie dla ciebie problemdywaniki welurowe Audi A4 B6 /B7 PFI lux-poliamid (3265560768) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. się robi jutro tam podjadę i jak będą dostępne to ci je wezmę nie ma sprawy z góry dzięki oczywiście kolor czarny o ile będzie a jak nie to zbliżony do czarnego chyba antracyt oki się zrobi
ucho.77 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Diman - wiem ze masz nie daleko do tego sklepu (firmy) podjechał byś tam i zawinoł mi takie o ile to nie będzie dla ciebie problemdywaniki welurowe Audi A4 B6 /B7 PFI lux-poliamid (3265560768) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. się robi jutro tam podjadę i jak będą dostępne to ci je wezmę nie ma sprawy z góry dzięki oczywiście kolor czarny o ile będzie a jak nie to zbliżony do czarnego chyba antracyt oki się zrobi antracyt
diman Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 soprano pość jeszcze jutro na wszelki wypadek esa z przypomnieniem w sprawie tych dywaników bo jutro z małym zostaje i może mi się zapomnieć
pajda Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Diman - wiem ze masz nie daleko do tego sklepu (firmy) podjechał byś tam i zawinoł mi takie o ile to nie będzie dla ciebie problemdywaniki welurowe Audi A4 B6 /B7 PFI lux-poliamid (3265560768) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. się robi jutro tam podjadę i jak będą dostępne to ci je wezmę nie ma sprawy z góry dzięki oczywiście kolor czarny o ile będzie a jak nie to zbliżony do czarnego chyba antracyt oki się zrobi może też bym się skusił
oprych Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 ok ty załatwiasz dywany do Strusia nr II a ja stawiam pierwsze 0.7 w Zatorze od razu jak Kobiety będą nas rozpakowywać
diman Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Diman - wiem ze masz nie daleko do tego sklepu (firmy) podjechał byś tam i zawinoł mi takie o ile to nie będzie dla ciebie problemdywaniki welurowe Audi A4 B6 /B7 PFI lux-poliamid (3265560768) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. się robi jutro tam podjadę i jak będą dostępne to ci je wezmę nie ma sprawy z góry dzięki oczywiście kolor czarny o ile będzie a jak nie to zbliżony do czarnego chyba antracyt oki się zrobi może też bym się skusił luz mogę zapodać dwa komplety
ucho.77 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 może też bym się skusił ty bierz bo twoje to tragedia już
diman Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 ok ty załatwiasz dywany do Strusia nr II a ja stawiam pierwsze 0.7 w Zatorze od razu jak Kobiety będą nas rozpakowywać ja w Zatorze zamierzam walić tylko driny co by na meczyk się podnieść
pajda Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Diman - wiem ze masz nie daleko do tego sklepu (firmy) podjechał byś tam i zawinoł mi takie o ile to nie będzie dla ciebie problemdywaniki welurowe Audi A4 B6 /B7 PFI lux-poliamid (3265560768) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. się robi jutro tam podjadę i jak będą dostępne to ci je wezmę nie ma sprawy z góry dzięki oczywiście kolor czarny o ile będzie a jak nie to zbliżony do czarnego chyba antracyt oki się zrobi może też bym się skusił luz mogę zapodać dwa komplety tylko ja poproszę te z haftem Audi A4 B6 dywaniki z haftem PFI lux-poliamid (3265203556) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Rekomendowane odpowiedzi