stanley Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 stan tys to jest naprawdę żywa reklama ASO c**j z ASO u mnie przed serwisem już niedługo będzie napis : Arbeit macht frei :facepalm:
akjam Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 Będzie dobrze tylko z ta różnica ze nie będzie ori szyby tylko ta i czujnik będzie przesunięty o 2 cm Mi to nie Będzie przeszkadzać a będzie spelnialo swoją rolę To będzie właśnie ta różnica... U mnie by to nie przeszło ale Twój wóz i rób jak chcesz. no właśnie , żeby mieć czujnik deszczu tak jak należy to musisz zmienić szybe , a ty tu walisz na skróty i jakieś pół środki wymyślasz kaszana bedzie z tego i tyle !!! i jeszcze chce tajle kupić poza ASO No! Ja zawsze kupuje w ASO. Nawet tłumik do turba kupowałem w ASO za 4 stówy. A o pinach to już nie mówię! Przynajmniej wszystko działa. ---------- Post dopisany at 23:05 ---------- Poprzedni post napisany at 23:03 ---------- stan tys to jest naprawdę żywa reklama ASO c**j z ASO u mnie przed serwisem już niedługo będzie napis : Arbeit macht frei :facepalm: No cos cie nie widać na forum... stan tys to jest naprawdę żywa reklama ASO---------- Post dopisany at 23:03 ---------- Poprzedni post napisany at 23:00 ---------- No... Soprano Nie spiesz się bo nic dobrego z tego nie będzie. Chcesz mieć wszystko zrobione tak jak trzeba to po lekku i do przodu. za 2 dychy spróbuje to nie majątek a jak sie nie uda to trudno poczekam i wymienię szybę jak rezałem halogeny w przedlifcie to tez jedna kratkę więcej zniszczyłem i nie opierdalaliscie mnie tak Ale teraz Ci się należy.
akjam Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 Jak tak zrobisz to nie będziesz musiał prosić!
stanley Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 Akjam, o robocie szkoda gadać, jeszcze Ci powiedzą, że uja robisz, tylko siedzisz i patrzysz w monitor pierdollone ściule
akjam Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 Akjam, o robocie szkoda gadać, jeszcze Ci powiedzą, że uja robisz, tylko siedzisz i patrzysz w monitor pierdollone ściule No tak to już jest... Szefostwo to je szefostwo!
stanley Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 Akjam, o robocie szkoda gadać, jeszcze Ci powiedzą, że uja robisz, tylko siedzisz i patrzysz w monitor pierdollone ściule No tak to już jest... Szefostwo to je szefostwo! a wiesz czym się różni szef od wibratora?
stanley Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 wibrator nigdy nie będzie prawdziwym c**jem
WIŚNIA Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 chopy juto się melduje w Mikołowie czyli także tego Łaziska Górne taka sytuacja
stanley Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 chopy juto się melduje w Mikołowie czyli także tego Łaziska Górne taka sytuacja fajnie
WIŚNIA Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 budynek sądu w Mikołowie "odnawiam"
Arturoo Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 jak nie wyjdzie to będę czekał na koniec sprawy z ubezpieczalnia ale będę miał już wszystko popodpinane potem tylko żel i tyle a wy mi tu po majtach grubo jeździcie popatrz na swoje lustro tez masz tam niezły burdel i ci tak nie wbijam - foch foch zrób jak doradzają.....pod remizą nie parkujesz Będzie dobrze tylko z ta różnica ze nie będzie ori szyby tylko ta i czujnik będzie przesunięty o 2 cm Mi to nie Będzie przeszkadzać a będzie spelnialo swoją rolę To będzie właśnie ta różnica... U mnie by to nie przeszło ale Twój wóz i rób jak chcesz. no właśnie , żeby mieć czujnik deszczu tak jak należy to musisz zmienić szybe , a ty tu walisz na skróty i jakieś pół środki wymyślasz kaszana bedzie z tego i tyle !!! i jeszcze chce tajle kupić poza ASO tego to już zupełnie nie rozumiem poproszę o chłostę Ty nas k...a nie podpuszczaj :grin: budynek sądu w Mikołowie "odnawiam" kawa wieczorkiem ?? aaaaa i najważniejsze.....ppyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyrsk
stanley Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 ja już skończyłem na dzisiaj... jutro trzeba wstać, gruppen fuhrer patrzy na kazdy moj ruch
Arturoo Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 ja zacząłem na orzechu z mlekiem ,a skończyłem na mleku z orzechem
WIŚNIA Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 budynek sądu w Mikołowie "odnawiam" kawa wieczorkiem ?? aaaaa i najważniejsze.....ppyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyrsk ---------- Post dopisany at 00:08 ---------- Poprzedni post napisany at 00:07 ---------- ale o so chodzi?
Arturoo Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 aleś nacytował ... budynek sądu w Mikołowie "odnawiam" kawa wieczorkiem ?? aaaaa i najważniejsze.....ppyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyrsk ---------- Post dopisany at 00:08 ---------- Poprzedni post napisany at 00:07 ---------- ale o so chodzi? zadzwonię po południu
WIŚNIA Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 aleś nacytował ...zadzwonię po południu ok,tylko umyj wiesz co:wink: bo fama poszła w Polskje
Rekomendowane odpowiedzi