tomaszstn Opublikowano 28 Października 2013 Opublikowano 28 Października 2013 ojciec, potrafisz powiedzieć mniej więcej ile ml mleczka zjadał wasz ostatni bobas w ciagu doby? ew ile na przysłowiową kolację ? Mam wrażenie, że nasz bąbel je sporo więcej jak Ala 2 lata wcześniej Wpieprza cały czas oba cycki aż do pustego
stanley Opublikowano 28 Października 2013 Opublikowano 28 Października 2013 ojciec, potrafisz powiedzieć mniej więcej ile ml mleczka zjadał wasz ostatni bobas w ciagu doby? ew ile na przysłowiową kolację ? Mam wrażenie, że nasz bąbel je sporo więcej jak Ala 2 lata wcześniej Wpieprza cały czas oba cycki aż do pustego nie wiem ile ml mleczka mieszczą piersi twojej Żony
akjam Opublikowano 28 Października 2013 Opublikowano 28 Października 2013 Tomek Pewnie wie ale nie chce powiedzieć!
tomaszstn Opublikowano 28 Października 2013 Opublikowano 28 Października 2013 ojciec, potrafisz powiedzieć mniej więcej ile ml mleczka zjadał wasz ostatni bobas w ciagu doby? ew ile na przysłowiową kolację ? Mam wrażenie, że nasz bąbel je sporo więcej jak Ala 2 lata wcześniej Wpieprza cały czas oba cycki aż do pustego nie wiem ile ml mleczka mieszczą piersi twojej Żony Duże C lub mniejsze D, nie mam pojęcia ile tego w środku
akjam Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 ---------- Post dopisany at 08:19 ---------- Poprzedni post napisany at 08:19 ---------- Aaaa bym zapomniał! Kto dziś będzie?
Arturoo Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 Ja odpadam..........ktoś chętny za mnie zjeść ?? wysłane z one v
oprych Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 o ktorej macie zamiar byc na kebabie ? bo ja koncze o 19:30 zanim sie wykąpie i dojade to bedzie po 20 to juz was nie bedzie a bynajmniej wszystko juz objebiecie
stanley Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 o ktorej macie zamiar byc na kebabie ?bo ja koncze o 19:30 zanim sie wykąpie i dojade to bedzie po 20 to juz was nie bedzie a bynajmniej wszystko juz objebiecie bedziemy
Michuu03 Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 ja tez bede ]:-) A w końcu gdzie? 3s czy scc??
Arturoo Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 ja tez bede ]:-) A w końcu gdzie? 3s czy scc?? Pewnie scc..... wysłane z one v
stanley Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 ja tez bede ]:-) A w końcu gdzie? 3s czy scc?? tak jak w pierwszym poście: SCC
Rekomendowane odpowiedzi