ucho.77 Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 za twoje to flaszkę ty powinieneś dać żeby je zutylizować
turzol Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 ucho bierz mojego blutka, ja do wiosny i tak nie założe---------- Post dopisany at 21:03 ---------- Poprzedni post napisany at 21:02 ---------- Jak nie urok to sraka. Pojechałem żony autem po gumy na zime do A4, zapitalam zadowolony i skrzynia umarła w drodze powrotnej z sosnowsi jakie gumy kupiłes a zapomniał bym psyt kasztelanik jednak 205/50 używki po kilku tys km, na nówki nie mam monety ile $ jaka marka? ja bym ci moje używki za flaszke oddał 5 stówek, 8mm mięsa na wszystkich DOT 12r,. Marka żadna bo Nankang, znajomi latają na nich i złego słowa nikt nie powiedział.
turzol Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 ucho po żarnik podjadę jutro ok? btw soczewki z B8 robią ---------- Post dopisany at 21:53 ---------- Poprzedni post napisany at 21:52 ---------- Rumak po tym meczu poleci o ile Niebiescy utrzymają wynik
stanley Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 ucho po żarnik podjadę jutro ok? btw soczewki z B8 robią ---------- Post dopisany at 21:53 ---------- Poprzedni post napisany at 21:52 ---------- Rumak po tym meczu poleci o ile Niebiescy utrzymają wynik i dobrze, że poleci - facet mnie wqrwia od początku a uciesze się podwójnie jak właśnie po przegranej z Ruchem
pajda Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 btw soczewki z B8 robią i jak te soczewki, jaki tam jest żarnik d2s ? a wcześniej miałeś ori B6?
turzol Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 btw soczewki z B8 robią i jak te soczewki, jaki tam jest żarnik d2s ? a wcześniej miałeś ori B6? żarnik d1s, ori b6 bix nowki sztuki ,ale to nie świeciło w porównaniu do B8
musti Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 Bry wieczór:hi: Ktoś miał styczność z kliniką 2000 w KTC ?
stanley Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 Bry wieczór:hi:Ktoś miał styczność z kliniką 2000 w KTC ? nie
musti Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 Bry wieczór:hi:Ktoś miał styczność z kliniką 2000 w KTC ? nie Art Ciebie już pytałem
stanley Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 i pyry wycisnęły na 3:2 BTW jak Stawarczyk dalej będzie tyle chlać to wkrótce nawet w piłkę nie trafi
stanley Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 4-2 no niestety, jak jeszcze raz zobaczę w sklepie Stawarczyka jak kupuje cały koszyk piw to go zjebię
pajda Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 btw soczewki z B8 robią i jak te soczewki, jaki tam jest żarnik d2s ? a wcześniej miałeś ori B6? żarnik d1s, ori b6 bix nowki sztuki ,ale to nie świeciło w porównaniu do B8 myślę właśnie czy by u siebie nie bać z B8 , obecnie mam z saba i świeci dobrze w porównaniu z tym co miałem kiedyś to przepaś
turzol Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 można porównać przy najbliższej okazji. Ja czekam tylko na nowe żarniki i zakładam, ale już na kilkuletnich używkach osrama d1s urywa doope. Tylko dopasowanie tego do lamp z B6 to jest sztuka wyższa. Ja się poddałem i oddałem fachurze
Rekomendowane odpowiedzi