diman Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 ja spadam spać jutro od 7 do 21 w robocie reszta tyg na II zmiane mnie wydymali ch*uje Ty się nie przyznawaj jak pracujesz bo Pucek będzie do Basi wpadać pucek sie Basi boi jak ognia
miron78 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Ale ponoć chce walczyć ze swoimi słabościami i lękami
Pucek Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Ale ponoć chce walczyć ze swoimi słabościami i lękami znów sobie grabisz
diman Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Ale ponoć chce walczyć ze swoimi słabościami i lękami znów sobie grabisz a mial isc spac :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 spadam spać Katosy na spocie będę musiał z niektórymi porozmawiać osobiście :gwizdanie: dobranoc [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 23:10_________________________________________________ Ale ponoć chce walczyć ze swoimi słabościami i lękami znów sobie grabisz a mial isc spac :gwizdanie: przecież już idę, musiałem się pożegnać z kolegami
diman Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 spadam spać Katosy na spocie będę musiał z niektórymi porozmawiać osobiście :gwizdanie: dobranoc [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 23:10_________________________________________________ Ale ponoć chce walczyć ze swoimi słabościami i lękami znów sobie grabisz a mial isc spac :gwizdanie: przecież już idę, musiałem się pożegnać z kolegami spoko milej nocki
Kędzior Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 temat się ciekawy zaczyna ale muszę zmykać narka
Pucek Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 spadam spać Katosy na spocie będę musiał z niektórymi porozmawiać osobiście :gwizdanie: dobranoc [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 23:10_________________________________________________ Ale ponoć chce walczyć ze swoimi słabościami i lękami znów sobie grabisz a mial isc spac :gwizdanie: przecież już idę, musiałem się pożegnać z kolegami spoko milej nocki wzajemnie
diman Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 temat się ciekawy zaczyna ale muszę zmykać narka no to narka
Miszka82 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 07:53_________________________________________________wracam dopiero wieczorem więc żebym nie musiał dużo czytać później...no
A-rek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Stanley chyc sie roboty, a nie na forum siedzisz :>
Kanar Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 hej ho w ten mega zwalony poniedziałkowy poranek
Kanar Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 nie dość że w pierwszej pracy pół nocy użerałem sie z nawalonym frajerem któremu sie figli zachciało, to jeszcze w drugiej robocie siedze teraz przy telefonie i dostaje zjebki od klientów że internet działa tak a nie inaczej ;( żeby było weselej to dowiedziałem się że znów wypłate dostane na raty i już całkiem nie mam motywacji.
stanley Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Kanar nie przejmuj się U mnie w robocie zniknęło ponad 200 zleceń, nie ma ich nigdzie i ch*uj wie co bedzie dalej Oprócze tego będzie holować ukraiński autokar do nas, bo był jakis wypadek na A4 Ciekawe czy tych ukraińców też ściągną do nas hehehe Ale jaja
Kanar Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 jak jestem niewyspany to tak reaguje na sytuacje stresowe.. "nie mamy Pańskiego płaszcza i co nam Pan zrobi??" dobrze że nie mam rodziny na utrzymaniu bo bym tu szału dostał
Rekomendowane odpowiedzi