Gibons Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Potem kolejki są i większe ceny. Wiem że w serwisie vw właśnie były jakieś promocje, ale nie wiem gdzie to czytałem i czy to aktualne. cena ta sama od kilku lat To być może że to jakieś konkretne ASO miało tą promocje na pewno było to ASO VW. ---------- Post dopisany at 23:52 ---------- Poprzedni post napisany at 23:51 ---------- Mimo wszystko zorientuj się jak możesz ja uciekam do pracy
stanley Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Potem kolejki są i większe ceny. Wiem że w serwisie vw właśnie były jakieś promocje, ale nie wiem gdzie to czytałem i czy to aktualne. cena ta sama od kilku lat To być może że to jakieś konkretne ASO miało tą promocje na pewno było to ASO VW. ---------- Post dopisany at 23:52 ---------- Poprzedni post napisany at 23:51 ---------- Mimo wszystko zorientuj się jak możesz ja uciekam do pracy w VW ta sama promocja jest od kilku lat, zależnie od wykonanej usługi: 99-350zł
akjam Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 przy odgrzybianu warto wymienić filtr przeciwpyłkowy, w pon dam CI info co i jak wymieniłem tydzień temu z serwisem klimy poczekaj jeszcze do wiosny +1 Też teraz miałem robić ale zaprosili mnie za 2 miesiące. Potem kolejki są i większe ceny. Wiem że w serwisie vw właśnie były jakieś promocje, ale nie wiem gdzie to czytałem i czy to aktualne. cena ta sama od kilku lat To być może że to jakieś konkretne ASO miało tą promocje na pewno było to ASO VW. ---------- Post dopisany at 23:52 ---------- Poprzedni post napisany at 23:51 ---------- Mimo wszystko zorientuj się jak możesz ja uciekam do pracy w VW ta sama promocja jest od kilku lat, zależnie od wykonanej usługi: 99-350zł Zgadza się. Już korzystałem raz z jednej z opcji w Magro w Sosnowcu bodajże za 299 prawie full opcja... Musiałbym poszukać faktury.
ucho.77 Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 ucho - http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/zderzak-przedni-s4-b6-315816/ Bardziej widzi mi się sline:wink: alr z innej beczki 2,5 w pakiecie s4 to by był rarytas:whistling: ---------- Post dopisany at 05:25 ---------- Poprzedni post napisany at 05:22 ---------- Pajda narazie jest wszystko OK Sylwia nic nie zauważyła:banan:
H4mm3R Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Psyyt Raciborskie. Dzieki H4mm3R. Dobre to... Wiem ---------- Post dopisany at 09:31 ---------- Poprzedni post napisany at 09:31 ----------
pajda Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Pajda narazie jest wszystko OK Sylwia nic nie zauważyła:banan: ciemno było jak wsiadała a i penie lampke pod sufitem wyłączyłeś , jak byś miał ledy w środku od tomika to na pewno było zauważyła , poza tym była na ciebie mega wkurw.. i nie myślała nad tym czy coś jest inaczej w środku
Rekomendowane odpowiedzi