ucho.77 Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 thx panowie i frekwencja dziś dopisała bo ucho napisał że będzie :grin: THX fanie było pogadać szkoda że tak rzadko daję radę ---------- Post dopisany at 22:10 ---------- Poprzedni post napisany at 22:07 ---------- Miszka listwy moje ze środka są do opchnięcia
Miszka82 Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 Miszka listwy moje ze środka są do opchnięcia 1. nie rezam 2. nie rezem do serii 3. nie rezam wcale 4. doszedłem do wniosku, że to się mija z celem...na sezon 2014 wpada ino koło i nie tykam sztrucla prócz eksploatacji 5. policzyłem całe rezanie i wyszło mi, że musiałbym wciepnąć ze 20k, a za tą różnicę łykam S4 B6 więc gra nie warta świeczki zwłaszcza, że Audi lada moment zostanie w garażu bo moja też będzie miała furkę firmową 6. i wtedy zniknę z tego forum
pajda Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 ---------- Post dopisany at 22:56 ---------- Poprzedni post napisany at 22:56 ----------
akjam Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 Rotiform... Nie przepadam za parapetem w feldze ale ta wyjątkowo tu pasi.
Arturoo Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 thx za kinder spota ...młoda mi padła po 22 dopiero
oprych Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 siema alkoholicy wójcio Pajda jak się zaopatrujesz na sobotnie rezanko (o ile wolny garaż co by nas deszcz nie zastał) ???? oczywiście w razie W. jedzie ktoś jutro na narty ???
Rekomendowane odpowiedzi