stanley Opublikowano 16 Lipca 2014 Opublikowano 16 Lipca 2014 Stan sprawa jest jaka to? pamiętaj że na cuda czas oczekiwania jeden dzień
akjam Opublikowano 16 Lipca 2014 Opublikowano 16 Lipca 2014 Siema z wieczorka po piłeczce! Ale mi qr** nogi wchodzą do doopY!
pajda Opublikowano 16 Lipca 2014 Opublikowano 16 Lipca 2014 Stan sprawa jest jaka to? pamiętaj że na cuda czas oczekiwania jeden dzień PS. widzę że forma rośnie , co raz to lepsze czasy na rowerku kręcisz
stanley Opublikowano 16 Lipca 2014 Opublikowano 16 Lipca 2014 Stan sprawa jest jaka to? pamiętaj że na cuda czas oczekiwania jeden dzień PS. widzę że forma rośnie , co raz to lepsze czasy na rowerku kręcisz starałem się dzisiaj zapierdalaać
oprych Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 siema potrzebje chętnego na pomoc przy wymianie kompletnych hamulców i odpowietrzaniu układu - jest jakiś chętny ?
Miszka82 Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 siema potrzebje chętnego na pomoc przy wymianie kompletnych hamulców i odpowietrzaniu układu - jest jakiś chętny ? to jest proste robiłem to jakieś 4msc temu sam ogarniesz - na forum jest to opisane ja niestety nie mam czasu, żeby u siebie coś pogrzebać więc nie pomogę, całość tył i przód wymiana tarczy i klocków + płyn zajęły mi jakieś 4h na spokojnie
Rekomendowane odpowiedzi